Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Braun’dan Anneler Günü için Yıllara Meydan Okuyan Hediyeler

Braun’dan Anneler Günü için Yıllara Meydan Okuyan Hediyeler

Haberler Z Haberler Z -
0

Mayıs ayının en özel günü olan Anneler Günü’ne sayılı günler kaldı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da hayatının en değerli varlığı olan anneleri için doğru ve kalıcı bir hediye arayanlar, Braun’un yıllara meydan okuyan kişisel bakım ürünlerini tercih ediyor.

Annelerinin güzellik rutinini tamamlamak ve onlara evde kişisel bakım konforu sunmak isteyenler için en doğru tercih yeni nesil Braun Silk Expert Pro 5 ve Braun Silk Epil 9 serileri oluyor. Her iki seri de uzun süre etkili ve pürüzsüz bir epilasyon deneyimi sağlıyor.

 

Uzun süre kalıcı pürüzsüzlük sağlayan yeni nesil Braun Silk expert Pro 5, annenize zaman kazandıracak! 

Braun Silk Expert Pro 5 (Tavsiye edilen satış fiyatı 8599 TL*)

Braun Silk Expert Pro 5, etkili, güvenli ve uzun ömürlü olma özelliği ile kadınlara evinin konforunda tüylerden kalıcı olarak kurtulma imkanı sunuyor. Zamandan tasarruf ederek konforlu bir şekilde mükemmel pürüzsüzlüğe kavuşmanızı sağlayan Silk Expert Pro 5, Braun’un en yeni nesil IPL cihazı oluyor. Yeni nesil Braun Silk Expert Pro 5, sahip olduğu IPL teknolojisini kullanarak, 6 aya kadar güzellik salonunda elde edilen pürüzsüzlüğe kavuşmanıza yardımcı oluyor, sadece 4 haftada gözle görülür tüy azalması sağlıyor. Vücutta değişiklik gösteren cilt tonları için Skin pro 2.0 sensörü (UV filtreli) cildinizi sürekli olarak okuyarak cilt tonunuza uyum sağlıyor. Sahip olduğu 10 farklı yoğunluk seviyesiyle ise vücudunuzdaki en küçük cilt tonu değişikliklerini bile hassas bir şekilde algılıyor. Hızlı bir sonuç ve ciltteki her alanda pürüzsüz yumuşaklığı sağlamak için gücü mükemmel bir dengede sağlayan flaşları dakikada 125 defaya kadar yanıp sönerek  zahmetsiz ve etkili bir bakım sağlıyor. Sadece bir düğmeye dokunarak 3 hassas cilt modunu açabileceğiniz teknolojisi sayesinde  yüz, koltuk altı, bikini gibi cildin hassas ve narin bölgelerinde bile uzun süreli pürüzsüzlük için gereken ışık yoğunluğunu sağlıyor. Her 0,5 saniyede bir yanıp sönerek cildinize nazikçe dokunarak acısız bir IPL deneyimi sunuyor. Tepeden tırnağa doğru ve eksiksiz bir IPL deneyimi için yüz ve bikini gibi daha küçük ve hassas alanlarda da etkili olacak iki hassas başlık, koltuk altları için ideal standart bir başlık ve göğüs veya üst bacaklar gibi daha büyük vücut bölgeleri için geniş bir başlıkları barındırıyor.

*PL5159 modeli içindir. Fiyatlandırma ile ilgili nihai karar müşteriye aittir.

Kısa sürede uzun süre kalıcı sonuçlar sağlayan Braun Silk Epil 9, annenizin hayatını kolaylaştıracak!

Braun Silk Epil 9 Sensosmart Epilatör (Tavsiye edilen satış fiyatı 1499 TL**)

Braun Silk épil 9, geniş başlığı ile tek seferde daha fazla tüy alım özelliği ve 4 haftaya kadar pürüzsüzlük sağlaması ile tüm vücut için baştan ayağa eşsiz pürüzsüzlük deneyimi sunuyor. Cihazın hassas cımbızları sayesinde tüy alırken cilde en az etkiyi yaşatarak acı hissini minimuma indiriyor. Braun Silk épil 9’un doğru uygulama ile batık oluşumunu minimuma indirerek, pürüzsüz bir cilt için her türlü ihtiyacı karşılıyor.

SensoSmart teknolojisi sayesinde daha da fazla tüyü kökünden almak için cildinize uyguladığınız basıncı yönlendirir. Eğer cildinize gereğinden fazla basınç uygularsanız kırmızı ışıkla sizi uyarır ve daha etkili bir epilasyon için tutuşunuzu ayarlamaya yardımcı olur. Micro-Grip cımbız teknolojisi sayesinde daha geniş daha uzun ve daha derin cımbızlara sahiptir, bu sayede 0.5mmlik tüyleri bile kökünden alır, pürüzsüz bir cilt için tüylerin uzamasını beklemek zorunda kalmazsınız.

**SE9720 ve SE9710 modelleri içindir. Fiyatlandırma ile ilgili nihai karar müşteriye aittir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir