Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. BİZON REKLAM TOKAT’TAN SİZLERE SESLENİYOR

BİZON REKLAM TOKAT’TAN SİZLERE SESLENİYOR

Haberler Z Haberler Z -
0

Bizon Reklam; küçük, orta ve büyük işletmeler için farkındalık oluşturacak fikirler üreten ve bu doğrultuda stratejiler geliştirerek onlara birçok farklı hizmet sunan dijital bir reklam ajansı olarak yoluna devam ediyor.

Tokat’ta kurulduğu günden itibaren, güven-kalite odaklı hizmet anlayışını benimseyen Bizon Reklam, markaların ihtiyaçlarına çözümler sunarak, sektörlerinde güncel kalmalarına yardımcı oluyor.

Bekamu Bilişim ve Reklamcılık Hizmetleri Ltd. Şti’nin markası olarak kurulan Bizon Reklam, yeni medyada kreatif üretim, reklam ve içerik üretimi çalışmaları yapıyor. Tokat Web Tasarım, grafik tasarım, fotoğrafçılık ve video hizmetleri, kurumsal kimlik tasarımı, E-Ticaret Sistemleri, kurum ilişkileri, iletişim stratejileri, SEO uzmanlığı ve sosyal medya danışmanlığı ile markalara hizmet sunmaya devam ediyor.

Bizon Reklam Ajansı Başkanı Akif Yurdakul, Anadolu’nun Mayası Tokat’ta 2019 yılında kurulan Bizon Reklam’ın İstanbul ajanslarına karşı bir dezavantaja sahip olmadığını belirtti. Yurdakul yaptığı açıklamada; “Günümüzde artık lokasyonun önemi giderek azalıyor. Markalarımıza yüz yüze, yakın iletişim halinde hizmet vermek tabi ki önemli ancak globalleşen dünyada online olmak, markalarımızla, danışanlarımızla sürekli iletişim halinde olmamız dinamiğimizi hiçbir zaman kaybetmemizi sağlıyor. Tokat’ta olmamıza rağmen işlerimiz ve hizmetlerimiz sadece Tokat ile sınırlı değil, Türkiye’nin her bölgesinde işlerimiz oluyor. Şuan hali hazırda, İstanbul’da çalıştığımız onlarca markamız mevcuttur.” dedi.

“Dünya Düzdür” Sloganıyla hareket ettiklerini belirten Bizon Reklam Sosyal Medya Koordinatörü Muzaffer Şenel ise, “Sektörel dinamizme sahip olduğumuz yadsınamaz bir gerçek. Bunu imza attığımız başarılı işlerle ortaya koyduk. Sürekli olarak güncel kalmanın, takipte kalmanın çabası içerisindeyiz. Bizim en büyük rakibimiz yine kendimiz. Başarıyı bu şekilde elde ediyoruz. Bu yüzden sürekli kendimizle yarış içerisindeyiz” dedi.

Güçlü, samimi ve amatör ruha sahip bir ekiple yola revan olduklarını belirten Bizon Reklam Ajansı Başkanı Akif Yurdakul; “Tokat Reklam Ajansı olarak en iyisi olma hedefiyle çalışıyoruz. Markalarımızın ve danışanlarımızın memnuniyetine önem veriyor, her zaman en iyi kaliteyi yakalamaya çalışıyoruz. Toplumumuza ve çevremize fayda sağlamak amacıyla küçük işletmelerimize her zaman ayrıcalık tanıyarak onlara destek oluyoruz. İnternet sitesi olmayan bir esnafımızın, işletmemizin sadece talep etmesi bizim için yeterli. Karşılıklı fikir alışverişi ile hazırladığımız web siteleri, grafik ve reklam çalışmalarımızla esnafımızın, işletmemizin global dünyada yer almasını sağlıyoruz. Biliyoruz ki, pandemi süreci tüm kesimi etkiledi. Fiyat artışlarına rağmen en uygun hizmeti ve kaliteyi sunmaya gayret ediyoruz. Bu faydadan yararlanmak isteyen herkesi bizonreklam.com web sitemize bekliyoruz” dedi.

Hedeflerinin ülke çapında ilgi çekici kampanyalar üretmek olduğunun altını çizen Bizon Reklam Sosyal Medya Koordinatörü Muzaffer Şenel; “İlk hedefimiz her zaman hizmet sunduğumuz markalarımızın memnuniyetidir. İlk günden itibaren nasıl titizlikle çalışıyorsak bundan sonrasında da bunun katlanarak devam edeceğini biliyoruz. Bizon Reklam ailesi olarak Anadolu’nun nadide illerinden biri olan Tokat’ta Reklamcılık sektöründe yeni atılımlarla ekibimizi büyütmeyi, hizmet ağımızı genişletmeyi istemekteyiz. Türkiye’nin neresinde olursa olsun, markaların reklam ve dijital ajans arayışında akıllarına ilk sıralarda gelen bir isim olmak istiyoruz. Bizlere 7/24 Whatsapp iletişim hattımız 0356 6060 112 ulaşabilirsiniz” dedi.

Bizon Reklam İletişim Bilgileri:

www.bizonreklam.com – [email protected] – 0356 60 60 112

https://www.instagram.com/bizonreklam/

#TokatWebTasarım #TokatReklam #BizonReklam

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir