Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Bilişim Teknolojilerinde Harikalar Yaratan İsim; Ali Çil

Bilişim Teknolojilerinde Harikalar Yaratan İsim; Ali Çil

Haberler Z Haberler Z -
0

Ali Çil 1987 yılında İstanbul’da doğmuş olmasına rağmen yaşamını Trabzon’da sürdürmüştür. 1999 yılında yaşanan İstanbul depreminden kaynaklı olarak böyle bir taşınma süreci yaşaması hayatını değiştirmiştir. Adeta bir Trabzon sevdalısı olarak hayatını sürdürmektedir. Ayrıca belirtmeliyiz ki henüz küçük yaşta bilişim teknolojilerine olan ilgisi ve zekası oldukça ön plana çıkmıştır. Daha 11 yaşında kendi internet sitesini oluşturmuştur. İlerleyen süreçlerde ise ortağıyla beraber bir İVEA Bilişim LTD ŞTİ.’ni kurmuştur.

Çeşitli sitelerin alt yapı desteklerini sağlamasının yanı sıra farklı başarılı çalışmalara da imza atmıştır. Özellikle de Netdirekt Türkiye bayiliğini alması mesleki yaşantısında değişime gitmesini sağlamıştır. 200’ün üstünde sunucu kiralama hizmeti gerçekleştirmiş ve çok sayıda internet sitesini hayata geçirmiştir. Bu süreçte çeşitli haber sitelerine yaptığı alt yapı hizmetlerinin ardından habercilik sektörüne ilgi duymaya başlamıştır. Böylece sektör ilgisini haberciliğe doğru çevirmiştir.

Objektif Habercilik Anlayışıyla Ali Çil Dikkatleri Üzerine Çekiyor!

Her ne kadar Trabzon spor hayranı olduğunu sosyal hesaplarından duyursa da Çil, objektif bir habercidir. Hem köşe yazarlığı hem de spor muhabirliği yaparak bu alanda deneyimlerini ve prestijini arttırmaya devam etmektedir. Üstelik Ali Çil İnstagram ve Twitter hesaplarını da aktif şekilde kullanan bir habercidir. Bu bağlamda herkes tarafından sevilen gönderilere ve sıkı bir takipçi kitlesine de sahiptir diyebiliriz. Siz de kendisini takip ederek gündemden ve Çil’in tüm habercilik çalışmalarından haberdar olabilirsiniz.

Ali Çil’in Sosyal Medya Hesapları;
Twitter: https://twitter.com/61alicil
Instagram: https://www.instagram.com/61alicil/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir