Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Beşiktaş Kulübü saldırıya uğradı

Beşiktaş Kulübü saldırıya uğradı

Haberler Z Haberler Z -
0

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, “Futbol takımımızın Süper Lig’in 16. haftasında Kayserispor ile oynadığı müsabakayı izlemek üzere Büyükşehir Belediye Kadir Has Stadyumu’nda bulunan yönetim kurulu üyelerimize, karşılaşmayı takip ettikleri locada saldırıda bulunan kişileri şiddetle kınıyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

“Saldırıyı gerçekleştirenlerin Kayseri şehrimizi ve Kayserispor camiasını temsil etmediklerini biliyor, futbolun güzelliğine gölge düşüren bu tür olayların bir daha asla yaşanmamasını temenni ediyoruz.” denilen açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

“Yönetim kurulu üyelerimize yapılan saldırıdan en az bizim kadar üzüntü duyduğuna yürekten inandığımız Kayserispor camiasının başkanı Sayın Berna Gözbaşı, başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi’yi telefonla arayarak üzüntülerini ifade etmiştir. Kulübümüz, yönetim kurulu üyelerimize saldırıda bulunan kişiler hakkında hukuki süreç başlatacak ve sürecin sonuna kadar takipçisi olacaktır.”

Milletvekili Ersoy: Locaya saldırı söz konusu değil

Kayserispor’un Beşiktaş’ı konuk ettiği karşılaşmanın ardından Beşiktaş 2’nci Başkanı Adnan Dalgakıran, siyah beyazlı yöneticilerin maçı takip ettiği locanın MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy tarafından basıldığını iddia etmişti. Milletvekili Mustafa Baki Ersoy, konuyla ilgili Demirören Haber Ajansı’na (DHA) özel açıklamalarda bulundu. Ersoy “Locaya saldırmam söz konusu değil” dedi.

Kayserispor’un Beşiktaş’ı konuk ettiği maçın ardından Beşiktaş Kulübü 2’nci Başkanı Adnan Dalgakıran’ın yaptığı açıklamalara, MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy’dan cevap geldi. Saldırı gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirten Ersoy, “Locaya saldırmam söz konusu değil. Onlar, Kayserisporlu yöneticilerin bulunduğu locaya saldırdı. Ben de ‘Ne yapıyorsunuz’ dedim. Benim ve kardeşimin yumruk atması söz konusu değil. Ben kimseye vurmadım. Arbede yaşandı. Beşiktaşlı yönetici Adnan Dalgakıran’ın açıklamasını bilinçli yaptığını düşünüyorum. Açıklaması, ‘Kimlere hizmet ediyorsunuz’ sorusunu akıllara getiriyor” şeklinde konuştu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir