Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Berkcan Biratan Royal Hastanesi Bandırmaspor Kulübünde Görev Yapacak

Berkcan Biratan Royal Hastanesi Bandırmaspor Kulübünde Görev Yapacak

Haberler Z Haberler Z -
0

Beşiktaş kulübünün deneyimli Antrenörü Berkcan Biratan 2021-2022 sezonunda TFF 1. Lig temsilcisi olan Royal Hastanesi Bandırmaspor Kulübünde  görev yapacak.

Beşiktaş Kulübünde uzun yıllar görev yapan Antrenör Berkcan Biratan Royal Hastanesi Bandırmaspor kulübünde U-15 Teknik sorumlusu olarak göreve getirlmiştir.

1 Ağustos 1991 yılında Adana’da doğan Berkcan Biratan liseye kadar eğitim ve öğretim hayatına Adana da devam etmiştir. 3 kardeşten ortancası olan Berkcan Biratan ‘ın bir ağabeyi ve bir kız kardeşi vardır. Liseden sonra İstanbul Haliç Üniversitesi BESYO Antrenörlük Bölümünü kazanarak eğitim hayatına devam ettirmiştir. İstanbul Haliç Üniversitesi’nde eğitimine devam ettiği sıralarda 2014 yılında Etiler Galatasaray Futbol Okulu’nda kısa süreli olarak çalışmaya başlamıştır. Bunun ardından üniversite yıllarında Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nde stajyer futbol antrenörü olarak eğitim görmüştür.

Üniversite hayatı devam ederken 3 sene boyunca Beşiktaş Jimnastik Kulübü’ndeki stajyerliğine devam etmiştir. 2017 senesinde üniversiteyi bitirdikten sonra 2017 ve 2019 yılları arasında 2 sene boyunca Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nde sözleşmeli olarak antrenörlük yapmıştır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir