Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Berfu Yenenler’den yeni paylaşım: Çok canlar yakarmışsın!

Berfu Yenenler’den yeni paylaşım: Çok canlar yakarmışsın!

Haberler Z Haberler Z -
0

Eser Yenenler ile Berfu Yıldız, 2019’da evlenmiş ve aynı yıl ilk çocukları Kuzey’i de kucaklarına almıştı. Çiftin ikinci bebekleri Mete de mart ayında dünyaya gelmişti.

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ve günlük hayatından kesitler yayınlayan Berfu Yenenler, son paylaşımıyla yine adından söz ettirdi.

Eğlenceli paylaşımlarda bulunan Berfu Yenenler bu sefer eşi Eser Yenenler’le çekilen bir fotoğrafını; kendisini erkek, eşini kadın olarak photosoplayarak yayınladı. Eser Yenenler, eşinin bu paylaşımına isyan ederek “Aşkım valla keseceğim internetini bak” yorumunu yaptı.

Yenenler, paylaşımına “Çok seven çiftler birbirine benzermiş. (Kendimi erkek olarak çok beğenmedim, arkaya attım fotoğrafı ama kocam, çok canlar yakarmışsın. Hadi yine iyisin be.)” notunu düştü.

Ünlü oyuncu Demet Özdemir de, Berfu Yenenler’in paylaşımıa kayıtsız kalamayanlardandı. Özdemir, gönderinin altına “Eser çok iddialı” yorumunu yazdı. Öte yandan Berfu Yenenler, geçtiğimiz haftalarda düğünlerinden bir kareyi paylaşmıştı. Acun Ilıcalı’nın düğün günü yaptığı paylaşımı yeniden paylaşan Yeneler, Ilıcalı’nın mesajını tiye almıştı.

Berfu Yenenler, “Küçük Eserler dolaşsın artık etrafınızda” duasını paylaşarak “Acun Abi: Küçük Eser’ler dolaşsın artık etrafımızda. İki sene sonra biz” notuyla bir video paylaştı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir