Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Başarılı Genç Müzisyen Emirkan Özçelik Kimdir?

Başarılı Genç Müzisyen Emirkan Özçelik Kimdir?

Haberler Z Haberler Z -
0

Emirkan Özçelik İstanbul’da doğumludur. 18 Ekim’de dünyaya gelen isim özellikle sosyal medya alanında uzman olması ile pek çok kişinin merakını uyandıran bir isim haline geldi.

Emirkan Özçelik sosyal medya alanında küçük yaşlardan itibaren kendini geliştirmiş bir isimdir. Özellikle küçük yaşlarda bilgisayar başında uzun süre vakit geçirdiği için bu alandaki yeteneğini keşfederek, bu alana yöneldi. Günümüzde üniversite eğitimine devam ediyor.

Özellikle 2019’ dan bu yana pek çok ünlü ismin sosyal medya danışmanlığını yaptı. Yaptığı başarılı çalışmalarla dijital pazarlama alanında pek çok kişinin ilgisini çeken bir isim haline geldi. Kurgu, edit gibi pek çok konuda sunduğu hizmetle ünlü isimlerle birlikte çalışmaya devam ediyor. Ayrıca sosyal medyanın yanı sıra fitness yapmak, video oyunları gibi pek çok ilgi alanı bulunuyor.

Emirkan Özçelik ve Müzik Çalışmaları

Emirkan Özçelik ilk kez 14 yaşında ilk şarkısını çıkardı. Fakat bu şarkıda aradığı başarıyı yakalayamadı. Bu yüzden de ikinci şarkısı için ciddi bir emek verdi. Bu alanda 2021 yılının sonuna doğru 3M1RK4N sanatçı adı ile üç farklı single çıkardı. Bu şarkılar FL3X, Ice Chain Boynumda ve Main deck şarkılarıdır. Özellikle sosyal medya platformu ve Youtube, spotify gibi alanlarda yüksek bir dinlenme oranı yakaladı. Şarkılarını genellikle yabancı rap müziklerden esinlenerek hazırladı. Bu şekilde pek çok kişinin ilgisini çeken bir isim haline geldi.

Emirkan Özçelik 50 den fazla yaptığı kurgu çalışmaları ile sosyal medya alanında aktif çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca pek çok edit, shop gibi profesyonel çalışmaları ile de başarıyı elde etti. Sakin ve arkadaş canlısı yapısı ile oldukça sevilen bir kişiliğe sahiptir.

Resmî İnstagram hesabı:

https://www.instagram.com/emirkanozcelik/

Resmî spotify hesabı:

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir