Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. AVCI PATLAMAYI TRABZON’A SAKLADI!

AVCI PATLAMAYI TRABZON’A SAKLADI!

Haberler Z Haberler Z -
0

 

 

Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, Fatih Karagümrük maçında olanları kolay kolay unutacak gibi durmuyor. Tecrübeli teknik adam, Karagümrük karşılaşmasının ardından yaptığı basın toplantısında, “. 4 gün önce çok yüksek enerjide oynayan bir takım, 4 gün sonra böyle. Siyah beyaz bir fark. Yakışmadı, şık olmadı” diyerek Fenerbahçe karşılaşması ile Karagümrük karşılaşması arasında takımının gösterdiği farklılığa değindi.

 

Abdullah Avcı, kadro ile ilgili de “4 gün önce maçı kazandıktan sonra rotasyon yapayım mı yapmayayım mı diye düşündüm, oyuncunun verilerine baktık ve sonrasında vazgeçtik, kazanan takımla devam etmek istedik. Belki de yapmak gerekiyordu. Bugün tablo bu. Pasın şiddeti, tepki vermemek, mücadele etmemek benim ve Trabzonspor’un alışık olmadığı bir durum. Bunu sorgulayacağım” dedi.

Yeni yıla bu şekilde girmenin de Trabzonspor’a yakışmadığını belirten teknik direktör Abdullah Avcı, maç sonrası takım ile yaptığı görüşmede eleştirilerini oyuncularına iletti. Avcı asıl görüşmeyi ise Trabzon’da yapacaklarını belirtti. Fenerbahçe ve Karagümrük maçları arasında dinlenme yapamayan takıma 3 gün izin veren Avcı, “Pazar günü Trabzon’da toplanıyoruz” dedi.

Deneyimli teknik adam, ekibinde de özenli bir çalışma yapmasını ve karşılaşmada pozisyonlara göre oyuncularının gösterdiği reaksiyonların, performansların vb. detayların raporlanarak pazar gününe hazır edilmesini istedi. Avcı’nın bu rapora bağlı olarak oyuncularından istediği performans alamadıkları ile önemli görüşmeler gerçekleştireceği de öğrenildi.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir