Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Aşkın Nur Yengi ve Selami Şahin bayram tatilinde Elite World Sapanca’da sahne aldı

Aşkın Nur Yengi ve Selami Şahin bayram tatilinde Elite World Sapanca’da sahne aldı

Haberler Z Haberler Z -
0

Doğanın huzur veren atmosferinde ayrıcalıklı hizmetleri ile dikkat çeken Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort, konuklarına muhteşem bir bayram tatili yaşattı.

Güçlü sesleri ve eşsiz repertuarlarıyla Aşkın Nur Yengi ve Selami Şahin’in müzik şöleniyle keyifli bir bayram akşamı yaşarken, Elite World Sapanca’nın usta şefleri tarafından hazırlanan gala menüsünün birbirinden özel lezzetleriyle de unutulmaz bir gastronomi şölenini deneyimledi. Şahin ve Yengi ayrıca birlikte seslendirdikleri şarkılarla Elite World Sapanca’nın konuklarına eğlenceli dakikalar yaşattı.

Elite World Sapanca Türkiye’de birçok ilki bünyesinde barındırıyor

Doğanın huzur veren atmosferinde ayrıcalıklı hizmetleri ile dikkat çeken Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort, toplam 44 dönüm arazi üzerinde, 136 bin metrekare kapalı alanıyla sıra dışı wellbeing konsepti ile misafirlerine farklı ve keyifli deneyimler yaşatıyor.

Bölgenin en büyük toplantı ve konaklama kapasitesine sahip olan, doğayı ve teknolojiyi mükemmel bir denge ile kurgulayan Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort’un gölet ve orman manzaralı, tamamı balkonlu toplam 500 odası ve ortalama 1000 yatak kapasitesi bulunuyor. Bu odaların 450 tanesi ana binada, 50 tanesi ise tesisin içindeki butik otelde yer alıyor. Ortalama 35-40 metrekare arası olan 484 adet deluxe odanın yanı sıra 70 metrekare alana sahip 14 adet suit oda var.

Türkiye’de birçok ilki bünyesinde barındıran Elite World Sapanca’nın spa ve wellness hizmetleri, bir taraftan tatil yaparken diğer taraftan doğanın kalbinde kendisini yenilemek isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.

Özellikle sıra dışı bir SPA deneyimi arzulayanlar Elite World Sapanca’nın özel hamamında baştan aşağı arınırken, Fresh Corner’ın ferahlatıcı ikramlarından tadıp, detoks bakım paketi ve bitki özlerinin etkilerini bir arada yaşayabiliyor.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir