Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Antalyalılar Emlakjet Jetsat ile evini 5 gün içinde satabilecek

Antalyalılar Emlakjet Jetsat ile evini 5 gün içinde satabilecek

Haberler Z Haberler Z -
0

Gayrimenkul sektörüne getirdiği yenilikler ile dikkat çeken Emlakjet, ‘’acil nakde ihtiyacı olan ve evini satmak isteyen ev sahiplerine’’ yönelik sunduğu çözümü “Jetsat Hızlı Konut Satma Hizmeti”ni İstanbul ve Ankara’nın ardından Antalya’da da hayata geçirdi. 

Yeni bir konut almak için mevcut mülkünü satıp acil nakit ihtiyacını karşılamak isteyen kullanıcılar artık, Türkiye’nin en çok konut aranan 4. ili olan Antalya’da, Türkiye’deki tek hızlı konut alım hizmeti Jetsat’tan faydalanabilecek.

Gayrimenkul sektörüne getirdiği yenilikler ile dikkat çeken Emlakjet, ‘’acil nakit ihtiyacı olan ve evini satmak isteyen ev sahipleri” için İstanbul ve Ankara’da sunduğu “Jetsat Hızlı Konut Satma Hizmeti” çözümünü gayrimenkul piyasasının yükselen değerlerinden Antalya’da da hayata geçirdi. 

Emlakjet Jetsat hizmeti ile Antalya’da bulunan evini satmak isteyen son kullanıcılar, Emlakjet web sitesinde bulunan Jetsat başvuru sayfasına ana sayfadan ulaşıp konut bilgilerini ilettikten sonra, Emlakjet 48 saat içinde teklifini sunuyor. Evini satmak isteyen son kullanıcı Emlakjet tarafından verilen teklifi kabul ettiği takdirde, evin satışı toplam 5 günde gerçekleşiyor. Yeni bir konut almak için mevcut mülkünü satıp acil nakit ihtiyacını karşılamak isteyen kullanıcılar İstanbul ve Ankara’dan sonra, Antalya’da da Türkiye’deki tek hızlı konut alım hizmeti Jetsat’tan faydalanabilecek. 

Gayrimenkul sektörünü inovatif çözümlerle canlandırmaya devam eden Emlakjet’in Jetsat hizmetinden sadece bireysel olarak evini satmak isteyenler değil, aynı zamanda Emlakjet’in binlerce emlak danışmanı da portföyleri için teklif alabiliyor.

“Antalya Türkiye’de en çok konut aranan 4. il”

Jetsat’ın Antalya’da da hizmete girmesi ile ilgili olarak açıklama yapan Emlakjet CEO’su Tolga İdikat, “Yabancı yatırımcının ilgisini çeken ve doğal güzellikleriyle her zaman gözde tatil beldeleri arasında yer alan en önemli büyük şehirlerden olan Antalya, Türkiye’deki konut aramalarının yüzde 5’ini oluştururken, aynı zamanda en çok konut aranan 4. il konumunda. Pandemi döneminde yazlık bölgelere artan taleple birlikte Antalya’da hem konut talebi hem fiyatlar oldukça yükselirken, yıllık satılık fiyat artışı yüzde 35’in, kira artışı ise yüzde 50’nin üzerinde gerçekleşti. Antalya Türkiye’nin gayrimenkul sektöründe yükselen yıldızlarının başında geliyor. Bu nedenle Jetsat’ı İstanbul ve Ankara gibi Türkiye’nin en büyük şehirlerinin ardından Antalya’da da hizmete sunduk.” dedi. 

Jetsat’ın yeni birçok il ile büyümeye devam edeceğini belirten İdikat, “Jetsat ile yapılan işlemlerde, iş ortağımız üye ofisler aracılığıyla işlem yaparak üye ofislerimize de kazanç sağlıyoruz. Son kullanıcının acil nakit ihtiyacını çözerek, üye ofislerin işlem hacmini arttırarak gayrimenkul sektöründe önemli bir değer yaratımına öncü oluyoruz.” şeklinde konuştu.

Jetsat ile kolay, hızlı ve güvenilir ev satışı

Jetsat hizmetine emlakjet web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor. Acil olarak satışı yapılması istenen evin bilgilerinin Jetsat üzerinden girilmesi durumunda gayrimenkulün bilgileri Emlakjet ekibine iletiliyor. Jetsat tarafından talep edilen bilgilerin sisteme girişi tamamlandıktan sonra maksimum 48 saat içerisinde satış yapmak isteyen emlak ev sahibine teklif gönderiliyor. Satış yapmak isteyen ev sahibinin teklifi kabul etmesinin ardından Jetsat ekibi evi ziyaret ediyor, bilgilerin doğruluğunu kontrol ederek rapor hazırlıyor. Sonraki süreçte SPK lisanslı bir Gayrimenkul Değerleme Uzmanı tarafından gayrimenkulün satışında herhangi bir engel olup olmadığı tespit edilmesi ve teklifin satışı gerçekleştirecek ev sahibi tarafından uygun görülmesi durumunda, satın alma işlemleri Jetsat tarafından tamamlanıyor ve ödeme satışı gerçekleştiren ev sahibinin banka hesabına aynı gün içinde eft, havale ya da bloke çek yöntemi ile yapılıyor. Üstelik tüm işlemler sadece beş iş günü içerisinde tamamlanıyor.

Jetsat hizmeti kapsamında teklif verilen evlerin; krediye uygun olması ve evin değeri 150.000 TL ve 1000.000 TL arasında olması gibi belli kriterlere uygun olması gerekiyor. Bu kriterlerin hepsine Emlakjet Jetsat sayfasından ulaşılabiliyor . 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir