Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Ankara’da silahlı saldırı! Arkadaşlık isteğini kabul etmeyen kızın sevgilisine kurşun yağdırdı

Ankara’da silahlı saldırı! Arkadaşlık isteğini kabul etmeyen kızın sevgilisine kurşun yağdırdı

Haberler Z Haberler Z -
0

Ankara’da yaşanan olayda Okan G., arkadaşlık isteğini kabul etmeyen kızın sevgilisi Çağatay K.’nin çalıştığı iş yerine 3 arkadaşıyla pompalı tüfekle ateş edip, otomobille kaçtı. Saldırı ve çevredeki panik anları, güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedilirken, 4 şüpheli ekipler tarafından gözaltına alındı.

Okan G., 5 ay önce motosiklet tamir atölyesinde çalışan Çağatay K.’nin kız arkadaşına arkadaşlık teklif etti. Okan G., teklifini kabul etmeyen kızı darbetti. Okan G., önceki gün de bu nedenle husumet beslediği Çağatay K.’ye, çalıştığı motosiklet tamir dükkanında saldırı düzenledi. Okan G., arkadaşları Muhammed K., Muhammed G. ve Eyüp B. ile plakasız otomobille iş yerine geldi. Önde yan koltukta oturan Muhammet K., camdan dışarı çıkardığı pompalı tüfekle dükkanın önünde duran Çağatay K.’ye ateş etti. Çağatay K., yara almadan kurtulurken, şüpheliler kaçtı.

GÜVENLİK KAMERALARI SALDIRI ANINI ANBEAN KAYDETTİ

Saldırı anı ve çevrede yaşanan panik anları, güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Muhammet K.’nin aracın camından pompalı ile ateş etmesi, bu sırada iş yerinin önünden geçenlerin panikle etrafa kaçmaları ve bir kişinin de atölyenin önünde duran motosikletlerin arkasına saklandığı görüldü. Görüntüde şüphelilerin kaçması da yer aldı.

POLİS SALDIRGANLARI YAKALADI

Çağatay K.’nin şikayeti üzerine görüntüleri inceleyen Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği ekipleri, kaçan 4 şüpheliyi Çankaya’da saklandıkları evde yakalayarak, gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyette işlemleri sürüyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir