Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Ali Koç: Mesut Özil’e daha yakınız

Ali Koç: Mesut Özil’e daha yakınız

Haberler Z Haberler Z -
0

Transfer süreciyle ilgili bilgi veren Ali Koç, “Mesut’un bir rüya olduğunu hala söylüyorum. Geçmişe nazaran daha yakın olduğumuzu söyleyebilirim ama kesinlikle bitmiş bir şey yok.” dedi.

Ali Koç Galatasaray ve Oğulcan Çağlayan’ın ceza almasıyla ilgili, “UÇK’nın verdiği bir kararı öğrendik. Bu Türk futbolunda bir milattır. Transfer yaparken kurallar vardır. Yıllardır belli takımlar, bir takım bu konulara önem vermiyordu. Futbolcu ayartmanın bedeli vardır.” ifadelerini kullandı.

Sözlerini sürdüren Koç, “Visca ve İrfan Can için ekibimden bana gelen bir talep olmadı. Başakşehir bu oyuncuları satmayı düşünürse, ilgilenebiliriz.” dedi.

Ali Koç’un yayıncı kuruluşla ilgili açıklamaları şu şekilde;

Yayıncı kuruluş bir özür açıklaması yaptı ama bu açıklamayı samimi bulmuyoruz ve son derece ciddiyetsiz ve saygısız bir yaklaşım olarak görüyoruz. Sezon başından beri Fenerbahçe ile yayıncı kuruluş arasında görüş ayrılıkları oldu ve dün oynanan, bizimle hiçbir alakası olmayan bir maçta tezahürat efektiyle ilgili istenmeyen bir olay oldu. Dün yaşanan son olaydan sonra, onlar da bir problemin olduğu farkındalar. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, bu sıkıntılar giderilene kadar yayıncı kuruluşla ilişkilerimizin çok sıkıntılı olacağını söyleyebilirim.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir