Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Agro Global Token Projesi

Agro Global Token Projesi

Haberler Z Haberler Z -
0

 

Kripto para dünyasında yaşanan hızlı gelişmeler ve çeşitlenmeler beraberinde dünya üzerinde faaliyet gösteren birçok şirketin kendi sektörlerini bu sektör ile entegre etme çabasına girmesine neden oluyor. Çünkü dünya bu yönlü gelişiyor ve faaliyet gösteren firmalar rakiplerinden bir adım öne çıkarak çağa ayak uydurabilmek adına yaşanan tüm gelişmeleri yakından takip ediyor. İşte bu firmalardan biri olarak Agro Global Group firması ön plana çıkıyor.

Agro Global Group firması cripto para dünyası ile muhteşem bir iş birliği içerisine giriyor. İngiltere merkezli bir tarım şirketi olan Agro Global Group blockhain teknolojisine karşı duyarsız kalmıyor. Ve tarım ile blockhain teknolojisini birleştirebilmek ve şirkete yeni ve bambaşka bir vizyon kazandırabilmek için yeni bir yapılanma sürecine başlıyor. Bu süreçte Agro Global Token projesini yayınlıyor. Bu proje ile Agro Global isimli bir token yaratılıyor ve bu token Agro Global Group’un tarımdaki deneyimi ve uzmanlığı ile birleşerek Blockhain sisteminin bir parçası haline geliyor. Sınırlı bir arza sahip olan AGRO bir BEP-20 token olarak aynı zamanda en büyük kripto para borsalarında işlem görmeyi hedefleyen bir projedir.

AGRO Token nedir

Agro Token Agro Global Group Tarafından yatırılan bir Token’dir. Tarım alanında faaliyet gösteren Agro Global Group tarafından projelendirilen ve hayata geçirilen Agro token başlangıç olarak 95 milyar adet üretilmiştir. Henüz kendi B2B Ticaret Platformunda işlem gören bu Token için hedeflenen listeleme en büyük kripto para borsa listelerine giriş yapabilmektir.

Agro Global Group Yaratılan Agro token blockhain teknolojisini ve tarımı birleştiren bir projenin sonucunda ortaya çıkmıştır. Bu proje ile aracıların ortadan kaldırılması ve dolayısıyla tüketicilerin tarım ürünlerine direk imalatçı üzerinden en uygun fiyatlarla ulaşabilmesi hedeflenmektedir. Tarım ürünlerinin gereksiz pahalılığının önüne geçmeyi ve zarar etmeyi geride bırakmayı hedefleyen Agro Token ile yüksek verimlilik, şeffaflık ve yüksek kar sağlanmaktadır. Bu proje üretim ve satış faaliyetleri ile birlikte bir de dijital alanlarda elde edilen ekgelir demektir.

Tarım Sektörü ve Blockhain sistemi iş birliği

Agro Global Group Tarım sektöründe faaliyet göstermektedir. Tüm dünyada da bilindiği gibi tarım sektörünün dünya ekonomisine ve ekonomik döngüye sağlamış olduğu çok önemli katkılar söz konusudur. Tarım sektörü;

  • Bütün Dünya nüfusunun gıda ihtiyacının karşılanması,
  • Sanayi sektöründe gerekli hammadde ihtiyacının karşılanması,
  • Gelir ve istihdama katkı sağlanması,
  • Sanayi sektörüne sermaye aktarımı yapılması,

gibi çok önemli katkılar sunan ekonominin vazgeçilmez alanlarından birisidir. Eğer bir ülke de tarım güçlü ise o ülkenin ekonomik açıdan da çok güçlü olduğu bilinmektedir. Ve bu güçlü sektörün dijital dünya ile iş birliği içerisinde olabilmesi büyümenin çok daha hızlı olacağının bir göstergesidir. Dolayısıyla tarım sektörünün ve blockhain iş birliğinin sağlayacağı katkılar da yadsınamaz bir boyuttadır.

Bitcoin dünyasında yaşanan tüm gelişmeler blockhain ile yakından ilgilenen yatırımcıların da yakın markajındadır. Bu alanda yapılan yatırımların çeşitlenebilmesi için farklı tokenlerin yaratılması sektörün daha da güçlenmesini sağlamaktadır. Örnek projelerden birisi olan Agro Global Gruop hakkında detaylı haber ve bilgilendirmeye ulaşabilmek için firmaya ait olan web sayfasına giriş yapabilirsiniz.

Yatırım Tavsiyesi Değildir. 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir