Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. NIRVANA MEDITERRANEAN EXCELLENCE’A “BİSİKLET DOSTU KONAKLAMA TESİSİ” SERTİFİKASI… 

NIRVANA MEDITERRANEAN EXCELLENCE’A “BİSİKLET DOSTU KONAKLAMA TESİSİ” SERTİFİKASI… 

Haberler Z Haberler Z -
0

 

NIRVANA MEDITERRANEAN EXCELLENCE, 

“BİSİKLET DOSTU KONAKLAMA TESİSİ” 

SERTİFİKASININ SAHİBİ OLDU 

 

NIRVANA MEDITERRANEAN EXCELLENCE,  

BİSİKLET DOSTU KONAKLAMA TESİSİ SERTİFİKASI 

ALMAYA HAK KAZANDI 

 

NIRVANA MEDITERRANEAN EXCELLENCE, 

ARTIK “BİSİKLET DOSTU KONAKLAMA TESİSİ” SERTİFİKALI…

 

Kilit Hospitality Group bünyesinde hizmet veren Nirvana Mediterranean Excellence , Türkiye’de outdoor spor turizminin desteklenmesi amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesindeki Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) tarafından verilen 

“Bisiklet Dostu Konaklama Tesisi” sertifikasının sahibi oldu. 

 

Kilit Hospitality Group otellerinden Nirvana Mediterranean Excellence misafirlerine sağladığı bisiklet dostu uygulamalarıyla “Bisiklet Dostu Konaklama Tesisi” sertifikası alan sayılı oteller arasına girdi.  Bisiklet dostu uygulamalarıyla tatillerinde pedallamayı tercih eden konuklara bisikletlerinin bakımından özel menülere pek çok farklı kolaylığın sunulduğunu tescil eden sertifika, bisikletçilere tatilleri boyunca daha fazla konfor ve rahatlık sunmayı amaçlıyor.

 

Bisiklet rotaları hakkında bilgi sahibi personel istihdam etmek, bisikletçilerin beslenmelerine uygun özel menü seçenekleri, park ve tamirat altyapısı, hızlı çamaşır yıkama & kurutma sistemlerine sahip olmaya kadar birçok kriterin arandığı sertifikada bisikletçilerin konaklamalarında hayatlarını kolaylaştıracak birçok uygulama yer alıyor.

 

Bisikletin dünyada ve Türkiye’de çok önemli bir kitlesinin bulunduğunu ve Nirvana Hotels olarak sportif faaliyetlere ve uygulamalara her daim destek olduklarını vurgulayan Nirvana Hotels CEO’su Korhan Alşan: “Kilit Hospitality Group ve Nirvana Hotels olarak ülkemizin geleceği açısından sportif faaliyetler ile bu alandaki uygulamalara yapılan yatırımları çok değerli buluyoruz. İklimi, tarihi ve coğrafi güzellikleri ile Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından Antalya’nın sportif faaliyetlerle ve yatırımlarla daha da önemli bir uğrak noktası olması için çalışıyoruz. Yakın zamanda yerli ve yabancı birçok sporcunun katılımıyla ana sponsoru olduğumuz UCI Nirvana Gran Fondo World Series Antalya Uluslararası Bisiklet Turnuvası’nı gerçekleştirdik. Otelimizde yer alan Cosmo Bike markamız (Cosmos hizmetine dair detaylı bilgi. ile de bisiklete verdiğimiz önemi taçlandırıyoruz. Yalnızca Nirvana ME otelimizde değil, Nirvana Hotels bünyesinde yer alan tüm otellerimizde bisiklet dostu uygulamalarımızı geliştirme hedefindeyiz.  Bu uygulamalarımızla Nirvana ME otelimizin Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesindeki Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) tarafından verilen ve Türkiye’de sayılı otelin sahip olduğu “Bisiklet Dostu Konaklama Tesisi” sertifikası aldığı için gururluyuz” dedi. 

 

Kilit Hospitality Group Hakkında: 

Kilit Hospitality Group (KHG), Antalya’nın köklü girişimcisi olan Kilit Şirketler grubunun Turizm ve Otelcilik alanındaki yatırımıdır. 2005 yılında başlayan turizmde başarı yolculuğu, bugün Kilit Hospitality Group’u Türkiye’nin turizmine yön veren, öncü bir konuma taşımıştır. Bugün itibarıyla Kapadokya’da, Bodrum’da ve Antalya’da bulunan otelleri ile Kilit Hospitality Group, Türkiye turizm endüstrisinin en büyük yerli sermayeli grubudur. KHG, iki marka ile farklı pazarlara hitap etmekte ve hem üst ve hem de orta üst gelir gruplarının beklentilerini karşılayan ürün ve hizmet sunmaktadır. İki markadan birisi olan Nirvana, Antalya Kemer bölgesindeki Nirvana ME, Nirvana Dolce Vita ve Antalya Lara bölgesindeki Nirvana Cosmopolitan ile tercihlerinde çok seçici olan üst gelir grubuna hitap etmektedir.  KHG’nin turzim sektöründe diğer markası olan Crystal Hotels ise, Alanya, Manavgat/Side, Belek/Boğazkent, Lara, Kemer, Bodrum ve Kapadokya’daki toplam 18 oteli ile geniş bir gelir grubu yelpazesine hesaplı ve kaliteli tatil fırsatları sunmaktadır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir