Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. 255 adet çöp şişi 37 dakikada yedi! 26 bin TL kazandı

255 adet çöp şişi 37 dakikada yedi! 26 bin TL kazandı

Haberler Z Haberler Z -
0

Denizli’de düzenlenen ‘en çok çöp şiş yeme’ yarışmasının galiba 21 yaşındaki Feyza Dursun oldu. Yarışmaya Kütahya’dan katılan 21 yaşındaki kadın, sanıldığı gibi kilolu da değil, sadece 58 kilo.

Denizli’de 6 yıl önce restoranda çöp şiş yarışması başlatan işletme ortakları iki kardeş Mehmet ve Yusuf Kaya, sosyal medyada yaptığı canlı yayınla bir çok vatandaşı ağırlamaya başladı. Farklı illerden işletmeye gelerek kıyasıya yarışan yarışmacılar, belli şartlar doğrultusunda para ödülünü almaya çalıştı. İzlediği canlı yayınlardan etkilenerek yarışamaya katılmak isteyen 58 kilodaki Feyza Dursun, eşinin “Balayı mı? Yarışma mı?” teklifine yarışmayı seçerek karşılık verdi. Kütahya’dan Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Pınarkent Mahallesi’nde bulunan işletmeye geldi. Burada hazırlanan yerde izleyicilerin karşısına çıkan Dursun, 37 dakika içerisinde 255 tane çöp şiş, 1 lavaş, 3 ayran 1 salata yiyerek 26 bin 550 TL kazandı. Bir önceki yarışmacının 247 çöp şiş rekorunu kıran Dursun, herkesin hayretler içinde izlediği canlı yayında parasını aldı.

“ZAYIFLAYIP EVLENDİM VE 26 BİN 500 TL’Yİ KAZANDIM”

Daha önceden 150 kilodan 58 kiloya kadar düştüğünü belirten Dursun, “Ben zaten 2 ile 3 senedir bu yarışmayı düzenleyenleri sosyal medya hesaplarından takip ediyordum. Eşimle sevgili iken kendisine ‘Beni çöp şiş yemeye götür’ dedim. Ama bana ‘Nişanlanınca götüreyim’ dedi. Daha sonra nişanlandık ve ‘Evlenince götüreyim’ dedi. Evlendik ‘Ben götüremem’ dedi. Bana ya balayına ya da çöp şiş yemeye götürme seçeneğini sundu. Ben de ‘Balayına gitmek istemiyorum, çöp şiş yemeye götür’ dedim ve buraya geldim. 255 tane çöp şiş, 1 lavaş, 3 ayran 1 salata yiyerek 26 bin 550 TL kazandım. Kazandığım için çok mutluyum. Hani kimse vermez diye düşünüyordum. Ama parayı gerçekten veriyorlar. Burası tanımadığım ve bilmediğim bir yer. Önceden 150 kiloydum dediğim gibi 58 kiloya kadar düştüm. Evlendiğimde 58 kiloya düşmenin bir sebebi de buraya gelmekti. 26 bin 500 TL’yi kazanabilmek hedefimdi. Zayıflayıp evlendim ve 26 bin 500 TL’yi kazandım” ifadelerini kullandı.

“FARKLI ÖDÜLLER VERİYORUZ”

Canlı yayında rekoru kırdığını belirten işletme ortağı Mehmet Kaya, “Biz sosyal medya hesaplarımız da 6 yıldır çöp şiş yeme yarışmaları düzenliyoruz. En çok çöp şiş yiyene farklı ödüller vererek, sosyal medyalarımız da paylaşıyoruz. Bu şekilde bir uygulama yapıyoruz. En son kazanan yarışmacılarımızdan bir tanesi de 58 kiloluk bir hanımefendi oldu. Kendisi bizlerden 26 bin 550 lira ödül kazandı. Yediği çöp şiş miktarı, 37 dakikada 255 adet çöp şiş, 1 salata, 3 ayran, 1 lavaş yiyerek 26 bin 550 lira ödül kazandı” dedi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir