Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. 2022 Yılının Çok Satan Koltuk Takımı Modelleri

2022 Yılının Çok Satan Koltuk Takımı Modelleri

Haberler Z Haberler Z -
0

 

Salonlar ve oturma odalarında kullanılan koltuk takımları, ev dekorasyonuna yön veren en önemli faktörlerden biridir. Bu yüzden koltuk takımı tercihi yaparken dikkatli olmak gerekiyor. İşte evinizin tarzına yön verecek, tasarımlarına hayran kalacağınız koltuk takımı modelleri!

Salonunuzun 2022 yılının trendlerine ayak uydurmasını istiyorsanız, işe koltuk takımı değişikliğiyle başlayabilirsiniz.

Koltuk takımı modelleri arasından kaybolmaktan korkuyor ve ne yapmanız gerektiğini bilmiyorsanız artık endişelenmeyin! Çünkü sizler için; Gündoğdu Mobilya’nın hem modern hem de uygun fiyatlı koltuk takımı modellerini bir araya getirdik. Gelin 2022 yılının en çok satan koltuk takımı modellerine birlikte göz atalım.

» Bırakın “Lotto” Tarzınızı Konuştursun.

Salonunuzda renk cümbüşü yaşansın istiyorsanız, sizlere harika bir oturma grubu önerimiz var.

“Lotto Koltuk Takımı”

Canlı renk seçenekleri sayesinde koltuk takımı renkleri arasında ışıl ışıl parlayan Lotto Koltuk Takımı aşırı güzel bir model. 32 Dansite sünger dolgusuyla konforu vadeden bu tasarımı oturma odalarında gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

» Klasik Görünümden Vazgeçemeyenlerin Tercihi “Fulya”

Abartıdan uzak yaşayanların tercihi “Fulya Koltuk Takımı”; yumuşacık dokusuyla oldukça rahat bir ürün, sade görüntüsüne rağmen oldukça kaliteli olan Fulya Koltuk Takımının yatak formuna dönüşmesi de işlevselliğini ortaya koyuyor.

»  Hem Bütçe Dostu Hem de Tasarımı Hayranlık Uyandırıcı

Koltuk takımında kaliteyi uygun fiyata bulabileceğiniz “Bade Koltuk Takımı” favori ürünler arasında yer alıyor. Dokusunun yumuşaklığına pek de lafımız olmasa da dayanıklılığıyla dikkatleri üzerine çektiğini söyleyebiliriz. Sağlam ahşap iskeleti sayesinde uzun yıllar boyunca sizlere eşlik edecek bu ürüne eminim hayran kalacaksınız.

»   Spor Koltuk Takımı Arayanlara Tavsiyemiz “Nirvana”

Oturma grupları arasında tercihi sportif tasarımlardan yana olanlar için “Nirvana Koltuk Takımı” tam biçilmiş kaftan. Kalitesi ve tasarımıyla farkını ortaya koyan Nirvana, rahatlığı tasarımıyla bir araya getirdi. Birinci sınıf malzemelerden üretilen koltuk takımı modeli, sert yüzeyiyle çökmelerin önüne geçiyor.

»   Beyzade Koltuk Takımı Saraylara Layık

Özellikle ikili koltuk takımı modellerine göz atıyorsanız ve tercihiniz kaliteden yanaysa “Beyzade Koltuk Takımı” iyi bir seçenek olacaktır. 32 Dansite sünger dolgusuyla sarayların havasını evinize taşıyacak dersek abartmış olmayacağız. Kapitone işçiliğinin en güzel şekilde yansıtıldığı bu oturma grubu, klasikle modernliğin harmanlandığı bir tasarıma sahip.

Gündoğdu Mobilya’ya ait koltuk takımı modelleri arasından zevkinize en uygun olan takımı bulabilirsiniz. Hem zevkinize hem de bütçenize hitap eden mobilyalara göz atmak ve detaylı bilgi almak için şimdi Gündoğdu Mobilya Fabrika Satış Mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Size en yakın Gündoğdu Mobilya Fabrika Satış Mağazasının adresini öğrenmek için 444 19 85 Müşteri Hizmetleri Hattıyla iletişime geçebilirsiniz. Dilerseniz Gündoğdu Mobilya, web sitesine giriş yaparak müşteri temsilcileriyle birebir iletişime de geçebilirsiniz.

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir