Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. 2021 En Başarılı Maceracı İş Adamı Ödülünü Alan Suat Yiğit Kimdir?

2021 En Başarılı Maceracı İş Adamı Ödülünü Alan Suat Yiğit Kimdir?

Haberler Z Haberler Z -
0

Suat Yiğit hayata 24 Mart 1974 yılında gözlerini İstanbul’da açmıştır. Zorlu bir hayattan bugünlere gelmeyi başarmıştır. İlk okuldan liseye kadar bir eğitim süreci olmuştur. Daha sonrasında ise devam edememiştir. Bununda başlıca sebebi ise maddi olarak ciddi problemler yaşanmasıdır. Ancak liseden sonra boş durmayarak 20 yıllık iş serüvenine başlamıştır. Ancak balık tutkusundan ve deniz tutkusundan asla vazgeçmemiştir.

Küçüklüğünden beri çeşitli balıkları tutarak harçlık kazanmaya başlamıştır. Böylece bir miktar geçim sağlayarak ilerlemelerine daima emin adımlarla birlikte gitmiştir. Küçüklüğünde de denizle içli dışlı olmasından kaynaklı olarak ruhuna işlemiş olan bu sevdadan asla vazgeçmemiştir. Hatta şuanda düzenleyecek olduğu macera ve belgesel tadında 13 bölümlük bir TV Show planlanıyor. Kendisi daima izleyicilerini bilgilendirici içerikler sunarak ilerlemelerini devam ettiriyor.

Uzun zamandır da kendisi çeşitli turnuvalara katılarak ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyor. Hatta Tuna Masters Teos’da düzenlenen yarışmada Orkid Team ile birlikte 74,5 kilogram kılıç balığı yakalamasıyla birinci olmuşlardır. Çeşitli turnuvalar ve festivallerde de Suat Yiğit olarak hem Türkiye’de hem de yurt dışında adını duyurmaya devam ediyor. Bununla birlikte Youtube üzerinde de sevenleriyle buluşuyor. Hatta bu alanda çeşitli içerikler hazırlayarak izleyicilerini de bilgilendirmeye devam ediyor. Özellikle de bilinçsiz balık tutma konusunda insanları bilgilendirmeye bu alanda yer alan keyifli sporlarla tanıştırarak ülkemize yeni değerler kazandırıyor.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/suatyigittt/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir