Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5.  14 Şubatta Sevgiliye Alabileceğiniz En Tarz Pırlanta Küpe ve Kolyeler

 14 Şubatta Sevgiliye Alabileceğiniz En Tarz Pırlanta Küpe ve Kolyeler

Haberler Z Haberler Z -
0

Pırlanta sevgililer için en özel hediyelerin başında geliyor. Pırlanta hediye almak yıllardan beridir bir gelenek haline gelmiştir. 14 Şubat’ta aşkınızı ifade etmek ya da aşkınıza bu değerli günde romantik bir evlilik teklifiyle taçlandırmak için kaçınılmaz bir gün olabilir.

14 Şubatta sevgilinizi şımartmanın ve kendini değerli hissetmesini sağlayacak en güzel yolu sevgilinize pırlanta kolye ve ya pırlanta küpe hediye etmek olacak. Ya da bir evlilik teklifi için alınan bir pırlanta yüzükle 14 Şubat’ta sevgilinize güzel bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Peki, sevgililer günü için alınacak en tarz yüzükler hangileri onlara bir bakalım.

14 Şubat Sevgililer Günü İçin Sevgilinize Alacağınız En Şık En Tarz Yüzükler Hangileri?

  14 Şubat sevgililer günü için olsun ve ya evlilik teklifi ya da herhangi özel bir gün için alınan hediyelerin arasında en çok pırlanta yüzükler yer alıyor. Çünkü pırlanta kadının kendini değerli hissetmesini sağlıyor. Kadınlarında bu nedenle en çok sevdiği hediyeler arasındadır.

Çok şık çok tarz ve aynı zamanda sevgililer gününe özel %50 +%55 indirimlerden faydalanıp sevgilinizi mutlu edebilirsiniz. Pırlanta yüzüklerin birçok şık ve tarz modelleri vardır. Bunlar baget, tektaş, beştaş, tam tur pırlanta yüzükler ve ayrıca bunların dışında birçok şık modeller vardır. Parmaklarınızı şık ve zarif gösteren pırlanta yüzükler 14 Şubata özel https://www.bluediamond.com.tr/  siteyi ziyaret ederek %50 +%55 indirimlerden faydalanabilirsiniz.

Kadınların En Çok Tercih Ettiği Yüzük Modelleri Hangileri

Kadınların en çok tercih ettiği yüzükler arasında baget kesim yüzüklerdir. Diğer yüzük modellerine göre taşı daha büyük görünür ve yüzük karatı daha yüksek göründüğünden en çok tercih edilen model olmuştur. Yine en çok tercih edilen modellerden biri de tamtur pırlanta yüzüklerdir. Bu yüzükler de hem çok şık ve zarif durur parmaklarda hem de gayet gösterişli hoş bir şekle sahiptir.

Ayrıca en klasik ve vazgeçilmezlerden olan pırlanta tektaş yüzüklerdir. Göz alıcı şık ve alyansın yanına en çok yakışan tektaş pırlanta yüzük bir kadın için olmazsa olmazlardandır. Tabi tektaş yerine beştaş yüzükler de çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Gösterişli şık yüzük tercih edenler için en tarz modeller arasındadır.

14 Şubat sevgililer günü için alınacak hediyeler arasında sadece pırlanta yüzük düşünmemek gerekir pırlanta kolye ve pırlanta küpe ayrıca bunların set şeklinde olan modellerinde tercih edip eşinizi ve ya sevgilinizi mutlu edebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir