Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Yeni Başlayanlar İçin Lol

Yeni Başlayanlar İçin Lol

Haberler Z Haberler Z -
0

Yeni başlayanlar için Lol rehberi olarak çeşitli bilgiler vereceğiz. Lol’ün açılımı League of Legends’tır. Bir online platform oyunu olan Lol’ün amacı; 5 kişilik takımların birlikte hareket ederek 5 kişilik diğer takımın merkezini yıkmaktır. Eğer karşı takım sizin merkezinizi sizden önce yıkarsa mücadeleyi onlar kazanır. Lol’de kendine has özelliklere sahip 150 şampiyondan birisi seçilir ve oyun başlar. Oyun içinde Solo (Üst Koridor), Jungle (Orman), Mid (Orta Koridor) ve Bot (Alt Koridor) olmak üzere farklı bölgeler bulunur.

Yasuo Ct Yetenekleri

Oyun içinde en güçlü karakterlerden olan Yasuo Ct birçok yeteneğe sahiptir. Bu yetenekler; Pasifi (Avarenin Yolu), Q-Yeteneği (Çelik Fırtına), E-Yeteneği (Atılgan Kılıç), W-Yeteneği (Rüzgar Duvarı), Yasuo Ultisi/ R-Yeteneği (Son Nefes) olarak sınıflandırılır. Her bir yetenek Yasuo’ya farklı güçler katarak daha da güçlendirir. Örneğin; Pasifi yeteneği Yasuo’nun Kritik Vuruş İhtimalini iki kar arttırır. Ayrıca hareket ederken Yasuo’ya kalkan oluşturur. W-Yeteneği ise rakiplerden gelen tüm atışları 4 saniyeliğine engellenmesini sağlar. R-Yeteneği ise havada bulunan rakip şampiyonuna fiziksel zarar vermeyi ve havadaki tüm rakiplerin havada kalmasını sağlar.

Lol’de Üst Lige Çıkma

Her oyuncu Lol’de bir üst lige çıkmayı hedefler. Bunun için şampiyon havuzunu geniş tutma, antrenman aracını kullanma, oyun tekrarlarını izleme gibi yöntemleri deneyerek kendinizi geliştirebilirsiniz. Lol fps arttırma ile ilgili bilgiler ve daha fazlası için Sihirdarct sitesine bakabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir