Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Valorant Puanı

Valorant Puanı

Haberler Z Haberler Z -
0

Valorant points oyun içinde hızlı bir şekilde seviye yükseltmeye yardımcı olur. Aynı zamanda Valorant puanı ile silah geliştirebilir ve cephanelik iyileştirebilirsiniz.  Valorant Points 6 farklı denomda satılıyor bunlar 300, 600, 1250, 2500, 4400 ve 8400 VP’ dir. Ucuza almak için indirim ve kampanya yapan sitelerden veya oyunun yönlendirdiği anlaşmalı sitelere girebilirsiniz.

Oyun içerisindeki market alışverişlerinizde kullanacağınız Valorant Points sayesinde karakterinizde ek özelleştirme seçeneklerini kullanabilirsiniz. Oyundaki karakterlerinize Oynasana sitesi sayesinde skin satın alarak diğer rakiplerinize karşı avantaj kazanabilirsiniz.

Valorant Puanı Nasıl Alınır?

Valorant vp almak için herhangi bir satış sitesine girerek bir e-pin şifresi edinmeniz gerekir. E-pin şifreleri oyun içi sanal paraları aktif hale getirebilmek için SMS ile gönderilen uzun veya kısa uzunluktaki karakterlerden oluşan şifredir. Kodun ücret ödemeyen kişilerin eline geçmemesi için karışık karakterlerden oluşur ve e-pin kullanarak VP sahibi olabilirsiniz.

Riot Games hesabınıza girerek Valorant mağaza kısmında açılan ekranda Valorant Points simgesine tıklayarak size gelen e-pin şifresini çıkan kutucuğa yazın. Sonrasında gönder yazısına bastığınızda VP miktarınız hesabınıza yüklenir.

VP ile cephanenizi genişletebilirken, RP ile de birçok ekipmana sahip olabilirsiniz. Aktif ettiğiniz VP veya RP’ leri hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.  Aldığınız VP oyun üzerinden RP’ye dönüştürülebilir ve Oynasana sitesinden veya marketlerden aldığınız kod ile oyun hesabınıza VP veya RP yükleyebilirsiniz.

Kaynak: https://oynasana.com/collections/valorant-points

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir