Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Tesettür Abiye Modelleri İçin Şaşırtan Fiyatlar

Tesettür Abiye Modelleri İçin Şaşırtan Fiyatlar

Haberler Z Haberler Z -
0

Günlük hayatta bir davete, düğüne, nişana, kına ve özel etkinliklere gidilirken daha bakımlı ve hoş gözükmek istenir. Bu nedenle öncelikli olarak tesettür abiye modelleri seçimine dikkat edilir. O gece çok anlamlı ve özel olduğu için daha gösterişli olmak gerekir. Hal böyle olunca da hem bütçe durumunu sarsmayacak bir şekilde ürün seçimi hem de zarif olmak için beğenilen abiye modelinin seçilmesi gerekir.

Abiye Alırken Zevkinize Uygun Modeller

Belirli bir miktar paranız varsa ve ne alacağımız konusunda çok kararsızsanız bunun için bu işte tecrübeli kişiden yardım alabilirsiniz. Ürün için size en iyi bilgi aktarımını yapıp kararsız kalmanızı engelleyerek size iyi bir fikir önerisinde bulunabilir. Çok gösterişli ve dikkat çekici bir ürün tercih etmek isterseniz bunun için pullu, boncuklu ve payetli gibi bir ürün seçebilirsiniz. Fakat sade ve zarif bir ürün seçimi içinde dantelli ya da tüllü bir abiye modeli seçebilirsiniz. Tamamen zevkinize kalmış bir ürün seçmek isterseniz Sultan Yaprak sitesinden hizmet alabilirsiniz.

Tesettür Abiye Renk Ve Tasarımları

Tesettür abiye kıyafetlerinin çok fazla renk seçeneği mevcut olur. Böyle bir ürüne sahip olmak isterseniz özel gün ve davetleriniz için abiye modeli seçimi yapabilirsiniz. Özellikle sade bir renk için pudra pembe, bebe mavisi, vizon ve antrasit renkler tercih edilirken, canlı renkler için de bordo, mor, lacivert ve siyah renkler tercih edilebilir. Her rengin farklı tasarımlara ait modelleri bulunur.

Balık model, tüllü, pullu, dantelli ve fırfırlı gibi pek çok modelini bulmak mümkün olur. Bel kısmı kuşaklı, üst bölgesi taşlı ve boncuklu gibi modeller her zaman tercih edilip beğenilen ürünlerdir. Rahat yürüyebilmek için etek kısmı geniş olan ürünler her zaman daha çok ön planda yer alır. Çünkü yürüme esnasında bu ürünler daha kullanışlı ve rahat olur. Bu nedenle o geceyi daha keyifli ve eğlenceli geçirmek için her zaman rahat bir abiye seçimi daha iyi olur.

Tesettür Abiye Bedenleri Nasıl Olur?

Günümüzde her sezon yeni trendlere sahip tesettür abiye modelleri üretilir. Bu ürünlerin her bedene ve yaşa uygun tarzda üretilmesi kullanıcılara ayrı bir avantaj kazandırır. Pek çok beden seçeneğinin bulunması nedeni ile çok zayıf ve kilolu kişiler de bu ürünlerden yararlanabilir. Boylarının kısa ya da uzun olması da farklı bir özellik barındırır.

Kendi beden ölçünüz ne ise üzerinize olacak tarzda bir ürün seçimi yapabilirsiniz. Zayıf beden kategorisine giren ürün ölçüleri S ve M beden olurken L ve XL modeller de daha kilolu bayanlar için tercih edilebilir. Abiye seçerken üzerinizde pot durmamasına ve vücut hattınıza oturan cinsten olmasına dikkat etmeniz gerekir. Böyle bir ürün için Sultan Yaprak sitesinden hizmet alabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir