Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Telegram Kanalı Kurma

Telegram Kanalı Kurma

Haberler Z Haberler Z -
0

Telegram kanalı kurabilmeniz için öncelikli olarak kanal adı ve açıklama belirtmeniz gerekir. Kurmuş olduğunuz Telegram kanalını gizli ya da genel olarak istediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz. Genel kanal sistemi arama sayesinde bulunabiliyor ve kanala isteyen herkes katılım sağlayabiliyor. Gizli kanallara yalnızca bir davet bağlantısı sayesinde giriş işlemi yapılıyor.

Kurmuş olduğunuz Telegram kanalları eğer ki genel bir kanal haline gelmek istenirse, bunun için kalıcı bağlantı seçenek yerinden minimum olarak 5 karakterli bağlantı oluşturmanız gerekir. Bu sayede diğer kişiler bu bağlantı üzerinden kanal platformunuzu bulup katılabilir. Böylelikle Gruplinkleri sitesi sayesinde çok geniş bir kitle sayısına ulaşmanız oldukça mümkün haline gelir.

Gizli Kanal Sayfası Ne İşe Yarar?

Gizli kanal oluşturduğunuz zaman kişiler kanalınıza katılım sağlayabilir ve bu bağlantı sistemi ne zaman istenirse iptal edilebilir. Sohbet sırasında olduğu gibi kanal programında da ses kaydı, video kaydı yapılıp, mesajlaşma işlemi gerçekleşebilir. Abone olan kişiler yöneticiliğe yükselebilir ve izin ayarları değiştirilebilir. Kanalda düzeltmek istediğiniz bir mesajınız olursa o mesajın üzerine tıklayıp üst tarafta çıkan kalem simgesine dokunup yanlış mesajı düzenleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Aynı zamanda bu düzenleme durumu Telegram grupları sohbeti içinde geçerlidir. Sayfanın sağ alt tarafında yer alan zil simgesine tıkladığınız zaman, abone olan kişilerin bildirimleri sesli veya sessiz olarak alması sağlanıyor. Kanala veya gruba fotoğraf ekleyerek profil de oluşturabilirsiniz. Tüm bu işlemler için Gruplinkleri sitesinden hizmet alabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir