Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Tekne Turları Nasıl Yapılıyor?

Tekne Turları Nasıl Yapılıyor?

Haberler Z Haberler Z -
0

Tatilinizi Antalya’da geçiriyorsanız Adrasan tekne turu yapmadan geri dönmenizi hiç tavsiye etmeyiz. Öyle ki enfes doğa ve deniz manzaraları eşliğinde, Akdeniz’in masmavi denizinin ve sıcak yaz güneşinin tadını tekne turu ile çıkarabilirsiniz. Sabah saatlerinde başlayıp akşamüzerine kadar sürecek yolculuk boyunca keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

İsterseniz günübirlik turlara katılarak farklı insanlarla tanışarak yeni ortamlar yaşayabilirsiniz. İsterseniz kendi tatil grubunuz ile tekneyi bireysel olarak kiralayıp bu tur hizmetinden yararlanabilirsiniz. Adrasan Teknesi sitesinden hizmet hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Teknenin izleyeceği rota üzerinde bulunan plajlarda denizin tadını çıkarabilirsiniz.

Tekne Turu Özellikleri Nelerdir?

Adrasan koyunun en muhteşem konumlarında olan Suluada tekne turu hizmetini alanlar her zaman memnun bir şekilde turu noktalıyor. Sabah, öğle ve akşamüzeri güneşinin tadını çıkararak teknede bronzlaşmak için güneşlenebilirsiniz. Suluada koyunda bulunan Aşk Plajı ve Batı Plajında eğlenceli saatler geçirerek deniz ve kumun, plajın tadını çıkarabilirsiniz.

Tur esnasında teknede size denizin ve manzaranın muhteşemliği ötesinde balık, makarna, salata ve mezelerden oluşan bir öğlen yemeği menüsü sunuluyor. Bununla da kalınmıyor akşamüzeri de çay ve meyve ikramı yapılıyor. Antalya’nın en güzel konumlarından biri olan Suluada turkuaz rengindeki tatlı suyu sayesinde tura katılanlara şifa da dağıtıyor. Açık havanın, doğanın, denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkarmak isteyenlerden misiniz? O zaman hiç vakit kaybetmeden Adrasan Teknesi sitesini ziyaret ederek sizde bu deneyimden faydalanmak için iletişime geçebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir