Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Tabelalar Ne Kadar Süre Kullanılır?

Tabelalar Ne Kadar Süre Kullanılır?

Haberler Z Haberler Z -
0

Tabela, birçok alan ve şirkette en ucuz reklam ve tanıtım aracı olarak kullanılmaktadır. Birçok görsel medyaya oranla daha ucuz maliyetleri ile tabelanın, firmaların marka ve değerlerinin tanıtımında önemli bir yeri vardır. Kullanılacak yer ve lokasyona göre tanıtım amacına uygun olarak farklı çeşit içerisinden seçilen tabela, kullanılan malzeme kalitesi ile uzun yıllar hizmet sağlar.

Tabela fiyatları, çeşit ve malzeme kalitesine göre proje çalışması akabinde ekonomik maliyetleri ile dikkat çekmektedir. Kullanılacak alan ve firma yapısına göre birçok tabela çeşidi bulunmaktadır. Tabela çeşitleri ışıklı tabela, ışıksız tabela, alüminyum tabela, totem tabela, vinil germe tabela gibi farklı başlıklar altında ulaşılabilen çeşitlerden oluşmaktadır. Tüm bu çeşitlere Tabela Sanat sitesinden ulaşabilirsiniz.

Tabela Üretimleri ve Nitelikleri

Ölçü ve boyutlara göre tabela belediyeler tarafından küçük miktarlarda vergilendirilmektedir. Karayolları ve seyahat yolları üzerinde reklam ve tanıtım amaçlı kullanılan büyük tabelalara totem tabela denilmektedir. Birçok ünlü markanın tanıtım ve reklam amacıyla kullanmış olduğu totem tabelalar, çok uzaklardan bile fark edilebilmekte ve tanıtım reklam olarak büyük katkılar sağlamaktadır.

Günümüz koşulları içerisinde, üstün kaliteli malzeme ve profesyonel hizmet anlayışı içerisinde tabela üretici firmaları hizmet sağlamaktadır. Yapılacak proje çalışması akabinde uygun tarih ve zaman diliminde montaj yapıldıktan sonra serviste sağlanır. Tabela yaptırmak ve sizde markanızın uygun maliyetlerde reklamını yapmak istiyorsanız Tabela Sanat sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir