Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Serenay Sarıkaya kırmızı elbisesiyle hayranlarından tam not aldı

Serenay Sarıkaya kırmızı elbisesiyle hayranlarından tam not aldı

Haberler Z Haberler Z -
0

Serenay Sarıkaya, yaz tatilinden fotoğraflar paylaşmaya devam ediyor. Instagram’da dokuz milyonu aşkın takipçisi olan başarılı oyuncunun her karesi yüz binlerce beğeni alıyor.

Her karesiyle konuşulan oyuncu, kırmızı elbisesiyle pozlar verdi. Üç kare yayınlayan Sarıkaya, sosyal medyanın da gündemine oturdu. Oyuncu fotoğraflara, “Evdeyim bebeğim” yazdı. Oyuncu, önceki günpaylaştığı kırmızı bikinisiyle, Hande Erçel’in paylaştığı kırmızı mayosuyla karşılaştırılmıştı.

Hande Erçel, daha sonra karşılaştırılmaktan rahatsız olup fotoğrafı silmişti. Kerem Bürsin, Sarıkaya’dan sonra Hande Erçel’le aşk yaşamaya başlamıştı.

Öte yandan Sarıkaya, daha öncesinde iskelede çekilmiş bir pozunu takipçileriyle paylaşmış, fotoğrafın altına “Güzel gün” notunu düşüp güneş emojisi eklemişti. Güzel oyuncunun paylaşımına Ezgi Mola da kayıtsız kalamamış ve “Güneşi gülüşüne nasıl…” yorumunu yapmıştı.

Güzel oyuncu, geçtiğimiz haftalarda da pembe bikinisiyle verdiği pozu, “Canım Kuzey Ege’me sevgimle geldim” diyerek yayınlamıştı.

Geçtiğimiz günlerde Elle dergisine özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan Serenay Sarıkaya, şu an kalbinin boş olduğunu söylemiş ve “Hayatıma birisinin girmesine hazır değilim” açıklamasıyla dikkat çekmişti.

Kendisinden 19 yaş büyük Cem Yılmaz’la birlikteliği geçtiğimiz aylarda sona eren Sarıkaya, “Arkadaşların neden senden yaşça büyük?” sorusuna ise “Öğrenmeye meraklı olduğumdan. Bir de galiba yaşanmışlığı ve tecrübesi olan, karakterleri oturmuş, dolayısıyla daha temiz enerjili insanlara çekiliyorum” diye yanıt vermişti.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir