Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Sanal Santrallerin Kullanıcılara Sağladığı Faydalar Nelerdir?

Sanal Santrallerin Kullanıcılara Sağladığı Faydalar Nelerdir?

Haberler Z Haberler Z -
0

Öncelikle müşterilere hizmet veren bu sistem için yatırım şartı bulunmamaktadır. Kurulum ya da teknik servis gibi bir desteğe ihtiyaç duyulmadığı için yatırımsız olarak kullanılabilir bir hizmet şeklidir. Ayrıca sanal santral yani bulut santral denilen sistemde mekân sınırlaması da bulunmamaktadır. Bu da internetin olduğu her yerde sanal santral ile iletişim kurulabileceği anlamına gelmektedir.

Bir diğer avantaj ise sekreterleri olmayan firmalar içindir. Kimi firmalarda sekreter bulunmadığı için müşterilerin aramaları cevapsız kalabilmektedir. Her müşteri kıymetli olduğundan bu çok büyük bir kayıptır. Bu gibi durumlarda yine sanal santral ya da santral seslendirme, firmaların sekreter ihtiyacını bir nevi karşılayabilmektedir. Santral Seslendirme sitesi bu konuda yardımcı bir platformdur.

Santral Seslendirme Nasıl Ortaya Çıkmıştır?

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de teknoloji, özellikle de internet çağında olmamıza bağlı gelişen teknoloji her gün yeni bir kolaylık imkânı tanımaktadır. Yaşadığımız dijital dönüşüm ile birlikte santral sistemleri de hayatımıza girmiştir. Telefon trafiği çok yoğun olan firma ve kuruluşlar bu talebi karşılamak adına bir arayışa girmiş ve santral anons olanağı da sunan santral seslendirme ile tanışmışlardır.

Santral seslendirme ya da bulut seslendirme denilen teknoloji yardımcısı santralde kayıtlı anons metnine dayalı olarak çalışmaktadır. İVR seslendirme denilen özellik sayesinde müşteri istediği birime yönlendirilmekte ve firma müşteri kaybı yaşamaktan kurtulmakta gerek ilgili yönlendirmeler gerekse de müşteri dönüşü imkânı sağlandığı için firmaya avantaj sunmaktadır. Anons metni yerine santral fon müzikleri de kullanılabilir. Tüm bu olanaklardan yaralanmak için Santral Seslendirme adresini inceleyebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir