Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Sağlıklı Gold Çikolataları

Sağlıklı Gold Çikolataları

Haberler Z Haberler Z -
0

Gold çikolatalar sizlere İstanbul’da hizmet veren bir lezzet atölyesidir. Şehir dışında bulunan müşterilerine de ulaşmak isteyen Gold Çikolata ekibi yakın zamanda online çikolata siparişi hizmeti kullanmaya başlamıştır. Online çikolata satışında söz – nişan, bayram ziyareti gibi birçok kutlamalara toplu sipariş verebilirsiniz.

Doğal kakao çekirdeğiyle yapılan leziz çikolatalar el değmeden hazırlanıp paketlenmektedir. Özenle paketlenen sağlıklı çikolata en fazla 4 iş gününde müşterilerin kapısında bulunmaktadır. Site içerisinde babyshower kategorisine de bakabilirsiniz. Birbirinden renkli paketler ile kutlamanızı renklendirebilirsiniz. Gold Çikolata birbirinden lezzetli ve çeşitli çikolatalar arasında Keçecizade ürünlerinin de siparişini almaktadır.

Gold Çikolata Hizmeti

Gold Çikolatalar ile sevdiklerinizi de şımartmak ister misiniz? Gold Çikolata sizler ve sevdikleriniz için site içerisinde hediyelik çikolata kategorisi de sunmaktadır. Eşinize, ailenize ve dostlarınıza özel günlerde konseptli çikolatalar ile mutluluğu paylaşabilirsiniz. Doğum günü, sevgililer günü ve birçok özel günler için hazırlanmış çikolatalar günlük ve taze olarak paketlenmektedir. Doğal hammaddeleri harmanlayarak yapılan bu leziz çikolatalara bakarken site üzerinde içeriğinde ne olduğunu da görebilirsiniz.

Gold çikolata ile hem kendinizi hem sevdiklerinizi ufak bir ısırık ile şımartabilirsiniz. Günlük hazırlanan çikolatalar site içerisinde hemen tüketilmektedir. Özel sipariş seçeneği de sunan Gold Çikolata ekibi ile kendi zevkinize göre çikolata tasarlayabilir. Kahve yanı atıştırmalık olarak veya tatlı yapımı için kullanılan çeşit çeşit kategoride çikolatalar bulunmaktadır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir