Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Rust Server Kiralama Hakkında

Rust Server Kiralama Hakkında

Haberler Z Haberler Z -
0

Bir rust server satın al işlemi yaparak oyunlarda kendi haritanızı yönetmek istiyorsanız kaliteli bir siteden hizmet almalısınız. Öyle ki uygun fiyat ve daha önce hiç server sahibi olmamış ilk defa kayıtlı olan müşterilere daha uygun fiyatlı kampanyalar yapılıyor. Gerek fiyat avantajı gerekse oyun içerisinde server sahibi olan diğer kişiler gibi listeye girmek istiyorsanız Ekip Host sitesinden destek alabilirsiniz.

Server kurulumunu yapmakta çok kolay. Bunun için belirli yönerge ve talimatları izlemeniz yeterli oluyor. İlk defa kurulum yapacak olanlara satın alınan siteden destek sağlanıyor. Tamamı ile kendi yönetimini kendiniz yapacağınız serverler için uygun fiyatlardan yararlanmak için hazırlanan paketlerden size uygun olanı seçebilirsiniz.

Rust Server Satın Almak mı Yoksa Kiralamak mı

Server açmaya karar verdiğinizde yönetimi sizin tarafınızdan yapılacak olan bu serveri ister satın alabilir isterseniz de kiralayabilirsiniz. Rust server kirala sisteminden belirli dönemlere göre aylık, 3 aylık, 6 aylık baremler şeklinde faydalanabilirsiniz. Kurulumunu yapmak için de teknik kurulum bilgisine sahip ya da ilk defa yapacaklar için farklı yöntemler tavsiye niteliğinde sunulur.

Siteden server ile ilgili hizmetleri güvenilir bir şekilde alabilirsiniz. Oyun paneli ya da VDS server seçeneği ile birlikte sunulan yöntemin hangisi size uyuyorsa onu seçebilirsiniz. Ayrıca bir oyun için server satın alma ya da kiralama yapıyor iseniz item satışı ya da admin olma satışı yapabilme şansına da sahip olabilirsiniz. Ekip Host sitesini ziyaret ettiğinizde tüm bu içerikler, satın alma ve kiralama ile ilgili bilgilere sahip olabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir