Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Prefabrik Ev

Prefabrik Ev

Haberler Z Haberler Z -
0

Ankara prefabrik ev kaliteli, uzun ömürlü, çevreci ve güvenilir evlerdir. Uygun fiyatlı ve yüksek izolasyonlu olması nedeni ile prefabrik evler son yılların gözdesi. Betonarme binalara göre prefabrik evlerin üretimi çok daha hızlı gerçekleştiriliyor. Bu sayede para ve zaman tasarrufu sağlanıyor. Prefabrik evler modüler bir yapıdadır. Bu sayede sökülerek başka bir yere taşınabilme özelliğine sahiptir. Ayrıca prefabrik evler betonarme yapılara göre çok daha sağlam ve güvenlidir. Prefabrik evler depreme dayanıklılığı ile öne çıkıyor. Anka Villa ile ekonomik sağlam ve modern bir prefabrik eve sahip olabilirsiniz.

Prefabrik Ev Avantajları 

Prefabrik ev  ile villa konforunda kaliteli, sağlam, dayanıklı ve ekonomik bir eve sahip olmanız mümkün. Prefabrik evi yere konumlandıra biliyorsunuz. Bu sayede şehir hayatının gürültüsünden birkaç günlüğüne de olsa uzaklaşma imkânına sahip olursunuz.  Prefabrik evlerin üretimi çok kısa süre içerisinde gerçekleştiriliyor. Prefabrik evler   1 + 1 modelden başlayıp 4 artı bir ya da daha büyük metrekarelere kadar ulaşabiliyor. Prefabrik  evlerin kurulumu ortalama 1 hafta sürüyor.

Çelik ve Prefabrik Ev Modelleri

Ankara çelik ev çelik konstrüksiyon sistemi ile üretilir. Çelik prefabrik evleri, son teknolojiye sahip üretim tesislerinde üretiliyor. Çelik evlere tıpkı betonarme evlerde olduğu gibi ıslak zemin ve fayans uygulaması rahatlıkla yapılabiliyor. Anka Villa müşterileri için modern tesislerinde güvenli ve ekonomik hazır evler üretiyor. Sizde bu hizmetlerden siteyi ziyaret ederek yararlanabilirsiniz.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir