Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. POMEM Kursu

POMEM Kursu

Haberler Z Haberler Z -
0

Günümüzde polislik mesleği farklı farklı seçeneklerle icra ediliyor. Ancak her polislik mesleğinin aynı anlama gelen faaliyetleri bulunuyor.  Polis akademisini kazanan gençler öncelikli olarak yazılı çalışmalar yaparken, aynı zamanda parkurlarda da çalışmalar yapıyor. Bu çalışmalarda başarılı olmaları, bir an önce mesleklerine kavuşmalarını sağlıyor.

Polislerin fiziki anlamda bu parkurlarda görev yapmaya hazır hale gelmesi için kurslar gibi desteklere ihtiyaçları oluyor. Ülkemizde polis hazırlık kursları sunumuyla, polislerin bu parkurları daha kolay geçmelerine yönelik eğitimler veriliyor. Bunun yanı sıra POMEM kursu hizmeti alırken kursun özelliklerine dikkat ederek yetkin bir merkezden destek almak önem taşıyor.

POMEM Kurs Eğitimi

İstanbul ilinde POMEM parkur kursu eğitimi almaya ihtiyaç duyan polisler için kaliteli bir kurs merkezi hizmet sunuyor. İstanbul Polis Hazırlık sitesi üzerinden bu çalışmalara ulaşabilirsiniz. Uzman antrenörler eşliğinde sunulan kurs hizmetlerinde kaliteli eğitimler veriliyor. Teknik ve taktik eğitimler, nizami bir spor salonu üzerinde yapılıyor. Kondisyon antrenmanları uzman antrenörler eşliğinde kontrollü olarak yapılıyor.

%100 saniye düşürme işlemi uygulanan merkezden kaliteli sonuçlar alınabiliyor. Sitede yalnızca POMEM parkur hazırlık kursu değil bekçilik parkur kursu, PÖH parkur kursu ve PMYO parkur kursu hizmetleri de sunuluyor. Siteye ulaşarak İhtiyacınız olan kurs eğitimini alabilirsiniz. İstanbul Polis Hazırlık sitesi üzerinden tüm detayları inceleyerek eğitim almak istediğiniz kurs merkezine karar verebilir, uygun fiyatlı kurs hizmeti alabilirsiniz.

 

 

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir