Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Piston Çeşitleri Üretimi

Piston Çeşitleri Üretimi

Haberler Z Haberler Z -
0

Sanayi sektöründe yedek parça olarak kullanılan pistonlar motor gücüne ve verimliliğine büyük katkı sağlamaktadır. Kaliteli bir piston her zaman motor kalitesini de direk olarak etkilemektedir. Çok önemli olan bu yedek parça Yenmak Motor Parçaları firması bünyesinde üretilmektedir.

Motor ve motora dair en önemli parçaların üretildiği Yenmak üretmiş olduğu piston çeşitleri ile sektörde varlığını sürdürmektedir. Dünya standartlarında üretmiş olduğu tüm ürünler kalite kontrolde geçirilmekte ve uygun görüldüğü taktirde satış noktalarına dağıtılmaktadır. Ülkemizde üretime başlayan ve bugün hala Türk sermayesinin en güçlü markalarından birisi olarak tüm dünyaya ürün satışı yapan Yenmak piston üretimi ile bu alanda var olan bir eksikliği tamamlamıştır.

Yenmak İle Dünya Standartlarında Üretim

Yenmak markası ülkemizin yükselen değerlerinden birisidir. Kit, piston, piston pimi, segman ve motor gömleği üretimi ile geniş bir ağa sahiptir. Üretim koşulları, kullanmış oldukları teknoloji ve izlemiş oldukları yol kalite ve memnuniyet üzerine kurulmuştur. Yenmak tesislerinde üretilen tek bir parça ürün dahi gerekli kalite kontrol aşamalarında geçmediği taktirde satışa sunulmamaktadır. Bu nedenle üretilen her ir parti her zaman aynı kalitede ve aynı standartlardadır. Yenmak ürün kalitesine güvenen ve onu tanıyan müşterileri bu stabil kalite anlayışından dolayı firma ile uzun süreli iş birlikleri kurmaktadır.

Bugün 5 farklı kıtada 90 ülkeye ihracat yapan firma yerli sermaye için çok büyük bir kazançtır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir