Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Oto Ekspertiz Hizmetini Neden Almalıyım?

Oto Ekspertiz Hizmetini Neden Almalıyım?

Haberler Z Haberler Z -
0

İkinci el araç satın almadan önce satıcının verdiği bilgiler çoğu zaman gerçeği yansıtmıyor. Her ne kadar araca bakım yapılmış olsa da birçok aksamda hasar, arıza ya da çürümeler oluşabiliyor. Özellikle görünmeyen kısım olarak bilinen alt aksamda ciddi sorunlar meydana gelmiş ya da masraf gerektiren durumlar olmuş olabiliyor. Antalya araç testi sayesinde araçla ilgili tüm sorunlar detaylı bir rapor halinde alıcıya sunuluyor ve buna göre karar vermesi sağlanabiliyor.

Oto Ekspertiz Hizmetinin Sunduğu Bilgiler

Antalya Computest sitesi üzerinden alınabilecek olan oto ekspertiz hizmeti, aracın alt aksamı da dahil olmak üzere motor, kaporta, elektriksel donanımlar ve boya gibi aracın tüm parçalarının incelenmesidir. Bu inceleme sırasında farklı makinelerle test yapılmasının yanı sıra alanında uzmanlaşmış kişilerce de manuel kontroller yapılabiliyor. Bu testlerin bir kısmı motor çalışırken bir kısmı de araç çalışmıyorken yapılıyor. Ayrıca özel boya ölçme cihazı ile aracın boyasının değişip değişmediği ya da atmış boyaların ne derecede kapatıldığı da tespit edilebiliyor.

Neden Ekspertiz Yaptırmalıyım?

Antalya oto ekspertiz hizmeti aracın tüm aksamları hakkında çok detaylı bilgi sunar ve oluşan hasarları tespit eder. Bunun yanı sıra belli bir maliyet karşılığında yapılan bu testler sayesinde ileride oluşabilecek ciddi masrafların da önüne geçilebiliyor. Aracınızı güvenli ellere teslim ederek kusursuz bir rapor elde etmek ve aracı alma konusuna net bir karara varmak için Antalya Computest sitesinden güvenle hizmet alabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir