Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Meteoroloji’den İstanbul için kritik uyarı: 2 gün sürecek

Meteoroloji’den İstanbul için kritik uyarı: 2 gün sürecek

Haberler Z Haberler Z -
0

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre, il genelinde dün yer yer yoğun olarak görülen kar yağışlarının, bugün ve yarın da kuzey ve iç kesimleri başta olmak üzere yerel kuvvetli (5-20 santimetre) kar sağanakları şeklinde etkili olması öngörülüyor.

Kar yağışlarının oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, kuvvetli rüzgarla birlikte tipi, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

İSTANBUL’DA KAR YAĞIŞI GECE DE ETKİSİNİ SÜRDÜRDÜ

Öte yandan İstanbul’da dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı bu gece de etkisini sürdürüyor. Taksim Meydanı’nda zaman zaman tipi şeklinde yağan kar yağışı vatandaşlara zor anlar yaşattı. Bazı vatandaşlar da anın tadını çıkararak Taksim Meydanı’nda hatıra fotoğrafı çekildi. İBB’ye ait kar küreme araçları da meydanda hazır bir şekilde bekletiliyor.

Öte yandan İstanbul’da dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı bu gece de etkisini sürdürdü. Taksim Meydanı’nda zaman zaman tipi şeklinde yağan kar yağışı vatandaşlara zor anlar yaşattı. Bazı vatandaşlar da anın tadını çıkararak Taksim Meydanı’nda hatıra fotoğrafı çekildi. İBB’ye ait kar küreme araçları da meydanda hazır bir şekilde bekletiliyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir