Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Manyetik Kireç Önleyicinin Çalışma Prensibi

Manyetik Kireç Önleyicinin Çalışma Prensibi

Haberler Z Haberler Z -
0

1981 yılında elektrikli ürünlerin pazarlaması ve satışı alanında hizmete başlayan Miramak 1999 yılında başka sektörden devam etmiştir. Dayanıklı tüketim sektörüne geçerek daha sonrasında 2005 yılında manyetik kireç önleyici sistemlerin üretimi ve satışı alanında faaliyete geçmiştir. Ana hizmet faaliyeti manyetik kireç önleyici üzerine olan Miramak firması öğrenci apart evleri, oteli araba alım satım işleriyle de ilgilenmeye devam ediyor.

Manyetik kireç önleyici cihazlar mıknatıs yardımı ile çalışarak işlev gösterir. Cihazın içinden geçen su içerisinde bulunan kireç cihazın içinde kristallere ayrılır. Kireç kimyasal yapısından dolayı kalsiyum ve magnezyumu içinde bulundurur. Halk arasında da bu yapının sürekli olarak kalıntı bırakarak sertleşmesiyle oluşan tortuya da kireç deriz. Manyetik kireç önleyici cihazlar sayesinde manyetik alan oluşarak kireçlere son verilir.

Su Arıtma İşlemi

Su arıtma birçok yöntemi barındırarak uygulama alanına sahiptir. Evsel arıtma ve endüstriyel arıtma sistemleri olmak üzere hizmet verilir. Evsel arıtma sistemleri üzerinde, su filtreleri, tezgah altı arıtma cihazları, tezgah üstü su arıtma cihazları ve sebilden su arıtma cihazı olmak üzere farklı kategori hizmeti vardır. Endüstriyel arıtma sistemleri hizmetine örnek verecek olursak eğer su yumuşatma sistemleri, demir filtreleme sistemleri, kum filtreleme sistemleri, arşeniz filtreleme sistemleri, deniz suyu filtreleme sistemleri olmak üzere birçok alan bulunur. Miramak olarak sizlere farklı alternatifler ile bütün alanlarda hizmet vermeye devam ediyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir