Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Manav Reyonu Seçimi

Manav Reyonu Seçimi

Haberler Z Haberler Z -
0

Manav reyonu seçimi sırasında ürünün nasıl bir özellik içerdiği en önemli konudur. Çünkü kullanım sağlarken çok fonksiyonelliğinin olması sizin daha çok işinize yarayacaktır. Özellikle manav tezgahınızın delikli olması suyun akmasını sağlar. Bu durum sonucunda meyve ve sebzeler uzun süre boyunca bozulmadan tezgahta durabilir. Market reyonlarının en önem verdiği husus temizlik olduğu için manav tezgahının kolay temizlenebilir olması ve yıkanabilir olması çok önemlidir.

Modüler manav reyonu sayesinde üst tarafa ürün dizilimi yapılabilir ve alt taraftaki kapaklı bölüme de ürünler yerleştirebilir.  Manavtezgahı sitesinden marketiniz için manav reyonu seçebilirsiniz. Manav bölümü köşeli ise köşe tipi bir reyon uygun olabilir. Alan yerinde kolon var ise kolonu reyon olarak kapatabilir ya da kolonun hemen yanına manav reyonu oluşturulabilir. Market manav reyonu orta alanda yer alacak ise orta manav reyonu daha iyi olur. Bunun yanı sıra tekerlekli manav reyonu da tercih edebilirsiniz.

Aynasız Tek Katlı Duvar Manav Reyonu

Kullanım açısı bakımından farklı özellikte ve farklı dizayn edilmiş birçok manav tezgâhı çeşidi bulunmaktadır. Bunların en başında gelen ürün ise aynasız tek katlı duvar manav reyonudur. Modüler bir yapıya sahip olması nedeni ile ilaveler ve kısıtlamalar yapılıp mağazanın dizayn durumuna göre değişiklik yapılabilir. Manav tezgahı sepet yerleri modüler olduğu için kullanım açısından çok kolaydır ve 2 ayrı parçadan oluşur. Her alana uyum sağladığı için müşterileri meyve ve sebze almaya teşvik eder.  Her türlü yönlendirme ve bilgi paylaşımı için Manavtezgahı sitesi hizmet vermektedir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir