Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Life Yurtdışı Polonya’da Hazırlık ve Dil Kursları

Life Yurtdışı Polonya’da Hazırlık ve Dil Kursları

Haberler Z Haberler Z -
0

Life yurtdışı eğitim 10 yılı aşkın süredir bu sektörde gönlünü vermiş bir şirkettir. Aynı zamanda profesyonel çalışanları ile birlikte gençlere en iyi şekilde yönlendirmeler yapmaktadırlar. Birçok ülke üzerinden hizmet ağı oluşturan Life yurt dışı eğitim Ankara merkez olmak üzere gittiğiniz ülkeler üzerinde de ofis hizmetini sizlere vermektedir. Dil okulu, üniversiteler, bilim fuarı, erasmus programları ve daha nice yurtdışında gerçekleşen projelerde oldukça profesyonel bir şekilde çalışmaktadır.

Life yurt dışı eğitimin en çok öğrenci gönderdiği ülkelerden biri olan Polonya’dır. Polonya’da üniversite okumak hem ekonomik hem de Avrupa ülkesi olmasının avantajlarını da getirmektedir. Bunlardan en güzeli mavi bayraklı diploma ile dünyanın her yerine mesleğinizi icra edebilirsiniz. Polonya üzerinden dil eğitimi almak için aynı zaman dil okulları veya hazırlık okullarının tercih edilmesi önerilir. Üniversitelerin hazırlık okullarında bölümlerinize uygun bir şekilde akademik düzeyde verilen İngilizce sayesinde bölümünüzde zorluk çekmeyeceksiniz. Ayrıca Polonya da dil okullarından eğitim alınmak isteniyorsa vize verilmediğinin bilgisini de sizlerle paylaşmak isteriz.

Polonya’da Tıp Fakültesi

Life yurt dışı eğitimi Polonya üzerinde en iyi şekilde öğrencilerini mağdur etmeden hizmet veren şirketlerden bir tanesidir. Polonya’da tıp eğitimi Life yurtdışı eğitim üzerinden en çok tercih edilen bölümlerden biridir. Polonya’da tıp eğitimi üzerine Varşova Tıp Fakültesi üniversitesinden sadece Life yurtdışı eğitim sizlere kayıt işlemlerini gerçekleştirebilir. Varşova Tıp Üniversitesinin tek resmi kayıt ofisi olarak Life yurtdışı eğitim hizmet vermektedir.

Tıp öncesi İngilizce hazırlık eğitimi görmek istiyorsanız sadece bu bölümde okuyan ve diş hekimliği, eczacılık gibi sağlık bölümleri öğrencileriyle birlikte sizlere akademik İngilizce öğretilecektir. Yıllık Tıp fakültesi üzerinden 957 saat hazırlık eğitiminin ücreti 6bin eurodur. Sizlere B1 seviyesinde bir İngilizce ile mezun edeceklerdir. Fakat unutmayın bu fakültede yeterli olmanız için daha iyi seviyeye ihtiyacınız var demektir. Varşova Tıp Üniversitesi 210 yıllık geçmişi ile Polonya2nın en eski devler üniversitelerinden bir tanesidir. 1993 yılında ise Polonya’da ilk İngilizce Tıp eğitimini vermeye başlayan üniversite olarak kayıtlara geçmiştir.

Polonya da Üniversite Okurken Sosyal Masraflar

Polonya yurtdışı eğitim kalitesiyle oldukça önde olan Avrupa ülkelerinden bir tanesidir. Sosyal yaşamda oldukça ekonomik bir Avrupa ülkesidir. Polonya üzerinde eğitim almak için giden öğrenciler ilk yıl yurtları tercih etmektedir. Daha sonraki yıllarda ise eve geçmeyi tercih ediyorlar fakat erkene kayıt dönemini iyi değerlendirmek gerekiyor. Bunun sebebi de yurt imkanı Polonya da ne yazık ki az olduğu için yurtlar bir anda dolabiliyor.

Bir öğrenci Polonya da yurtdışı eğitimi almaya karar verdikten sonra yurt fiyatları aylık 150 euro ve 400 euro olarak değişmektedir. Eğer eve çıkmak isterseniz aylık bu sizde 400 euro ile 800 euro arasında bir fiyata bedel olacaktır. Bunun dışında aylık bir öğrencinin Polonya üzerinde harcadığı miktar 200 euro ile 500 euro arasında değişim göstermektedir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir