Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Kondosan Masalları

Kondosan Masalları

Haberler Z Haberler Z -
0

Çocuklar için en keyif verici aktivitelerden biri de masal dinlemektir. Bunun için en güzel adres ise Kondosan Youtube kanalı diyebiliriz. Birbirinden güzel masal çeşitleri ve hoş anlatımı ile Kondosan kanalı çocuklarınızın vazgeçilmezi olacak. Her hafta cumartesi günü kanala yeni masallar yüklenmektedir. Saatlerinizi 10’a kurarak siz de kanalın masal keyfini çocuklarınıza yaşatabilirsiniz.

Külkedisi masalından Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler’e kadar heyecan ile seyredilen tüm masallar Kondosan kanalında izleyicisi ile buluşuyor. Üstelik masalların anlatımının yanında çocukların hassasiyeti dikkate alınarak düzenlenmiş animasyon içerikleri de bulunuyor. Böylece çocuklarınız masal keyfini yaşarken aynı zamanda izleme olanağına da sahip oluyor. Üstelik tüm bu içeriklerin hepsinin tek bir kanalda toplanması da büyük bir ayrıcalık! Siz de çocuğunuzun kaliteli dakikalar geçirmesini istiyorsanız Kondosan Youtube kanalını takip edebilirsiniz.

Her Dilden Masal Anlatımı

Kondosan Youtube kanalı, profesyonel ekibi ile birlikte çocuklar için en güzel masalları anlatıyor. Üstelik sadece dinleyerek değil, birbirinden güzel animasyonları izleyerek de masal keyfine doyabiliyorlar. Özellikle Sindirella Masalı çocukların en keyif aldığı hikâyelerden biridir.

Mutlu bir aile yaşantısı süren Sindirella, annesinin vedasının ardından babası ile yaşamaya devam eder. Ancak ilerleyen zamanlarda babası başka biriyle evlenir. Böylece Sindirella için Külkedisi dönemi başlar. Peki, hikâye nasıl devam edecek ve Sindirella’nın hayatında nasıl değişiklikler olacak? Hikayenin tamamını Kondosan Youtube kanalı üzerinden izleyebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir