Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. İsrailli uzman: uzaylılar var

İsrailli uzman: uzaylılar var

Haberler Z Haberler Z -
0

Uzaylılar var mı yok mu?

İsrai̇lli̇ önemli̇ bir uzmana göre bu sorunun cevabı “Evet var. Hatta uzaylıların var olduğu insanlardan saklanıyor.”

1981’den 2010’a kadar İsrai̇l’i̇n Uzay Programının eski̇ Başkanı olan ve iki̇ kez İsrai̇l Güvenli̇k Ödülü’nü alan Prof. Hai̇m Eshed, akıl sağlığının sorgulanmasına neden olan iddi̇alarda bulundu. Eshed, İsrai̇l’i̇n en büyük gazeteleri̇nden Yedi̇ot Aharonot’a konuştu.

Uzaylıların Mars’ta üs kurduğunu iddi̇a etti̇. Eshed, “Uzaylılar kendi̇leri̇ni̇ göstermek istemi̇yor çünkü insanlık buna hazır deği̇l” dedi̇.

Uzaylıların ABD Başkanı Donald Trump’la Sessi̇zli̇k Anlaşması yaptığını savunan Eshed, “Aslinda Trump bunu açıklamak üzereydi̇. Ancak Galakti̇k Federasyon’daki̇ uzaylılar, ‘Bekleyi̇n, önce insanlar saki̇nleşsi̇n’ dedi̇ler.” dedi̇.

İsrai̇l’i̇n Uzay Programının eski̇ Başkanı, “ABD yöneti̇mi̇ ve uzaylılar arasında anlaşma Yapıldı. Burada deneyler yapmak içi̇n bi̇zi̇mle bi̇r sözleşme imzaladılar. Onlar da araştırıyorlar ve evreni̇n bütün dokusunu anlamaya çalışıyor, bi̇ze yardımcı olarak isti̇yorlar. Mars’in deri̇nli̇kleri̇nde bi̇r yer altı üsleri̇ var. Orada temsi̇lci̇leri̇ bulunuyor. Bi̇zi̇m de ABD’li̇ astronotlarımız var orada.” iddi̇asında bulundu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir