Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Helva, Helvacı Yakup Efendi’de Yenir

Helva, Helvacı Yakup Efendi’de Yenir

Haberler Z Haberler Z -
0

Helvacı Yakup Efendi, 1887 yılında gıda sektöründe helvalı tatlılar yapımı için açılmış bir şubedir. Helvacı Baba olarak nitelendirdikleri dönemin usta helvacısından aldıkları bereketli tatları günümüzde de sürdürmek için çalışmaktadırlar. Birbirinden lezzetli ürünlere sahiplik eden firma, tüm çalışma şubelerinde belge sahibidir. Ayrıca şimdilerde 41 farklı şubede bu hizmeti müşterilerine en başarılı şekilde sağlıyorlar. Eğer henüz bu lezzeti tatmadıysanız, mutlaka denemenizi tavsiye ederiz. Böylece kültürümüzün vazgeçilmez helvalı tatlıları ile kendinizi kaybedebilirsiniz.

Helva konusunda oldukça usta bir şekilde çalışmalarını sürdüren Helvacı Yakup Efendi Bursa merkezli olmak üzere 10’dan farklı şehirde şubeye sahiptir. İstanbul, Antalya, İzmir ve Elazığ gibi ülkemizin hemen hemen her konumunda bir şubesi bulunuyor. Eğer bir gün sizin de yolunuz Helvacı Yakup Efendi’ye düşerse bu eşi benzeri olmayan tatları mutlaka tecrübe etmelisiniz.

Eşsiz Helva Tatlıları

Eşsiz helva tatlıları ile dikkatleri üzerine toplayan Helvacı Yakup Efendi, irmik helvası tatlısıyla ile de el üstünde tutuluyor. Her şubesinde aynı lezzeti yakalayarak müşterilerine sunan firma, oldukça revaç görmektedir. Üstelik ürünlerin hazırlama aşamasında da oldukça fazla ürün kullanımı vardır. Bu denli bereketli ve kültürel lezzetlerimizi günümüze taşıyan Helvacı Yakup Efendi, bulunduğu sektörde yeni bir çağ başlatmaktadır. Üstelik firmanın birbirinden lezzetli ürünlerinin yapılışlarını görmek için hem web adresine hem de firmanın Instagram hesabına göz atabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir