Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Helal Lokmacı Özel Günlerinizde Yanınızda

Helal Lokmacı Özel Günlerinizde Yanınızda

Haberler Z Haberler Z -
0

İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası’nda lokma hizmeti alabilmek için bizleri tercih edebilirsiniz. Yıllardır bu sektörde varlığını sürdüren firmamız çok sayıda kişinin hayır amacıyla bizlere başvurarak lokma yaptırdığı referanslarımız aracılığı ile incelenebilir. Gıda sektörü içerisinde bir hizmette bulunduğumuz için kaliteli ve sağlığa zarar vermeyecek, damak tadına uygunluk sağlayacak içerikler üretiyoruz. Özel zamanlarda evde veya işyerinizde halka açık alanlarda hizmetimizi gerçekleştiriyoruz. Helal lokmacı farkı ile Hayır lokması yaptırmak isteyen tüm müşteriler sitemiz üzerindeki sipariş hattı üzerinden bizlerle iletişime geçebilirler.

Geçmişimizden gelen bazı geleneklerimizi hala sürdürmekte ve bunları korumaya devam etmekteyiz. Bu gelenek ve göreneklerimize bağlı bir millet olduğumuzunda göstergesidir. Buna yönelik olarak gerçekleştirilen, hayra davet eden bir eylem olan özel zamanlarda lokma dağıtma günümüzde hala gerçekleştirilen bir iyilik şeklidir. Helal Lokmacı ünvanı ile İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakası’nda hizmet veren firmamız istediğiniz miktarda lokmayı hazırladıktan sonra sizlere teslim edebilmektedir.

Araba İle Lokma Dağıtma Hizmeti

İsterseniz arabada lokmacı servisi hizmetinden faydalanarak açık alanlarda da lokmanın pişirilmesini ve dağıtılmasını sizin adınıza gerçekleştirebiliyoruz. Sunmuş olduğumuz hizmetin kalitesinden özellikle hijyene önem vererek hazırlamış olduğumuz tüm lokmaların garantisini sunuyoruz. Lokma hizmetlerimiz arasında evde, işyerinde veya camilerde hayır lokması, işyeri açma törenlerinde, özel davetlerde, sünnet törenlerinde hayır lokması, mevlüt, ölüm yıldönümü gibi özel zaman dilimlerde de dağıtabileceğiniz ve sayıyı kendinizin belirleyebileceği Lokma döktürme hizmeti sunuyoruz. Seçenekler içerisinde tercih yaptıktan sonra bizlerle sipariş hattı üzerinden irtibata geçerek istediğiniz miktarda ve istediğiniz yerde lokma dağıtma hizmetini gerçekleştirebiliyoruz.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir