Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Gkc Technology Ceo’su Genç Girişimci Baha Gökce

Gkc Technology Ceo’su Genç Girişimci Baha Gökce

Haberler Z Haberler Z -
0

Birçok genç girişimci başarılarıyla yaşça kendinden küçük insanlara örnek oluyor, kendinden büyük insanları hayran bırakıyor. Daha 20 yaşında kendi teknoloji şirketini kuran, pek çok sektörde söz sahibi olan Baha Gökce de onlardan biri.

Alanya’da yaşayan ve Beykent Üniversitesi’nde okuyan Baha Gökce, ’azmin önünde hiçbir şey duramaz.’ Sözünün somut örneği.

Küçüklüğünden beri yazılıma ilgi duyan Baha Gökce, henüz 20 yaşında olmasına rağmen GKC Technology adlı büyük bir teknoloji şirketinin sahibi.

Önemli projelere imza atan ve hem bireysel, hem kurumsal taleplere yanıt veren

 Baha Gökce, şirketinde birçok insana da istihdam imkânı sağlıyor.

Ancak faaliyet alanını yazılım ile sınırlamıyor ve e-ticaret sektöründe de aktif olarak rol alıyor. Tarım, petrol ve inşaat ile de uğraşan Baha Gökce, dijital reklamcılık ve kurumsal hesap yönetimi gibi konularda da çalışma yürütüyor.

‘Amacım Günü Kurtarmak Değil’

Bu kadar işle aynı anda ilgilenmesini ‘geleceğe, çevreye ve insana yatırım’ olarak değerlendiren Baha Gökce, ‘ben günü kurtarmayı amaçlamıyorum. Bana göre sadece para kazanmak için çalışmak dar bir vizyonla hareket etmektir.’ Diyor.

Kendi yaşındaki pek çok insanın aksine vaktini çalışarak harcamayı seçen Baha Gökce, başarısının sırrını şöyle açıklıyor:

‘Çocukluğumdan beri yazılıma merakım vardı. Önce kendi çabalarımla bir şeyler öğrenmeye çalıştım, sonra baktım oluyor, bu işi daha da ilerlettim. Şu an geldiğim noktada Gkc Technology adlı kurumsal bir firmanın sahibiyim.

İnternet reklamcılığı, SEO, yazılım, dijital pazarlama, sosyal medya yönetimi ve benzeri konularda hizmet veren firmamız insanların ihtiyaçlarını dijital çözümlerle karşılamayı amaçlıyor.

Bilginin hızla tüketildiği, değiştiği ve arttığı bir çağda yaşıyoruz. Teknoloji bir lüks değil, hayatımızın vazgeçilmezi. Dolayısıyla beklentileri modern ve gelişmiş yöntemlerle, çağın gerisinde kalmadan karşılamak şart. Bizim yaptığımız şey tam olarak bu.

Tabii ki hiçbir kuş tek kanatla uçamaz. Ben de sadece bununla yetinmiyorum. 20 yaşındayım ve şirketim var, artık sırtım yere gelmez demiyorum. Bilakis herkes gibi emek vererek kazanmaya çalışıyor, benimle birlikte  emek veren herkese de hakkını fazlasıyla ödemeyi ilke ediniyorum.

Tarım, inşaat ve petrol sektörlerinde de çalışmalarım var. İnsan yaptıklarıyla geleceğini inşa ediyor. Amacım onu en sağlam, en dayanıklı şekilde inşa etmek.

Bunu yaparken diğer insanların hayatına dokunmak, onlara bir şeyler vermek, onların bugününe ve yarınına katkıda bulunmak.’

‘İnanırsanız Yaparsınız’

‘İnsan inanırsa mutlaka yapar.’ Diyen Baha Gökce, ‘Önemli olan değerlerimizden taviz vermemek, -kim ne derse desin- inandığımız yolda yürümek. Bu durumda başarı kaçınılmaz sonuç.’ İfadeleriyle girişimcilik anlayışını ifade ediyor.

Yüksekleri hedeflemek gerektiğinin altını çizen Baha Gökce, ‘hiçbir zaman ben yapamam demeyin. Önce kendinize güvenin, gerisi gelir.’ Sözleriyle başarının formülünü özetliyor.

Genç girişimciden ilham almak ve onunla iletişime geçmek isteyenlerin kişisel Instagram hesabını ve kurumsal şirket sayfasını takip etmesi mümkün.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir