Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. ‘Gelinim Mutfakta’, dördüncü sezonuna 23 Ağustos Pazartesi günü Demet Akalın ile başlayacak

‘Gelinim Mutfakta’, dördüncü sezonuna 23 Ağustos Pazartesi günü Demet Akalın ile başlayacak

Haberler Z Haberler Z -
0

‘Gelinim Mutfakta’nın çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. ‘Gelinim Mutfakta’, dördüncü sezonuna 23 Ağustos Pazartesi günü Demet Akalın ile ‘merhaba’ demeye hazırlanıyor.

Her gün bir çeyrek altın ve haftanın en başarılı gelinine beş altın bilezik veren ‘Gelinim Mutfakta’, bu sezon da ekranın en çok izlenen, konuşulan yarışma programı olmaya devam edecek.

Her sezon olduğu gibi yine yarışmacı gelinler yaptıkları yemeklerle kayınvalidelerinin beğenisini kazanmaya çalışacak. Daha zor yemeklerin yer aldığı, kıyasıya rekabetin yaşanacağı, birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin yer aldığı program yine izleyicinin gözdesi olacak.

Programın sunucusu Demet Akalın: “Yeni sezona bomba gibi hazırlandık. Bu sezon gelinlerimiz de çok iddialı. İnanın bölümleri çekerken hem çok gülüyoruz hem de çok heyecanlanıyoruz. Bomba gibi bölümlerle seyircimizle buluşmak için gün sayıyoruz” diye konuştu.

Hafta içi her gün ekrana gelen ‘Gelinim Mutfakta’, 23 Ağustos Pazartesi saat 13.00’den itibaren yeni bölümleri ile Kanal D’de…

Antalya’nın Manavgat ilçesinde çıkan yangında çoğu vatandaş evlerini ve hayvanlarını kaybetmişti. Büyük yangından zarar görenler için tüm Türkiye seferber olmuş, ünlü isimler de bölgedeki vatandaşlara yardım ulaştırabilmek var gücüyle çalışmıştı.

Son haftalarda yaşadığımız orman yangınlarıyla ilgili Demet Akalın, yardım için elini taşın altına koydu. Akalın, yangından etkilenen ve evi kül olduğu için dışarıda yatmak zorunda kalan yaşlı teyze için harekete geçti.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan şarkıcı, “Teyzemi buldum. Evini döşemesi, yatağı bizden… ” ifadelerini kullandı.
 
Afet bölgelerine yardım için elini taşın altına koyan ünlü isim, en yakın zamanda yardım derneği kuracağını da belirtmiş ve “Çok yardım geliyor. Haluk (Levent) nasıl kurdu acaba? Şu dünyada işe yaradığını hissetmek…” şeklinde konuşmuştu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir