Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Ersağ Hijyenik Ortamda Oluşturulan Genel Bakım Ürünleri

Ersağ Hijyenik Ortamda Oluşturulan Genel Bakım Ürünleri

Haberler Z Haberler Z -
0

Ersağ sitesi alanında yetkin bir uzman ve işini seven pek çok kişinin bir araya gelerek oluşturduğu bir altyapıya sahiptir. Ekip elemanları güleryüzlü ve kaliteli bir hizmet sunabilmenin mutluluğunu yaşıyor. İleriye dönük olarak insan sağlığına etki edecek; sağlık, kozmetik ve temizlik alanlarında ürün çeşitliliği sunan sitemiz kaliteli bir misyon benimsemiştir. Geniş bir ekip çalışanına sahip olan Ersağ sitesi aracılığı ile ekibe katılmak isterseniz site üzerindeki cep telefonu numaraları üzerinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Hizmette kaliteyi ön planda tutarak doğal ürünler sunan Ersağ kayıt alanı ile de sitemiz üzerindeki çeşitli ürünleri ile sipariş verebilmeniz mümkündür. Kargo takibini yine sitemiz üzerinden yapabilirsiniz. Daha detaylı bilgi alabilmek için cep telefon numaraları ile bizlerle irtibata geçebilirsiniz.

Onaylı Takviye Edici Gıda Ürünleri

Yurtiçi ve yurtdışı online ticaret alanında kendine yer etmiş olan bir iş anlayışına sahibiz. Sunmuş olduğumuz tüm ürünler kalite standartları kapsamında denetimleri yapılarak belirli belgelere sahiplenmişlerdir. Onaylı takviye edici gıda ürünlerini listesini sitemiz içerisinde görebilir ve bunlar üzerinde alışverişinizi oluşturabilirsiniz. Yurtiçinde ve yurtdışında aktif olarak hizmet sunmak için kendini gitgide geliştiren bir hizmet anlayışı ile ürünlerimizi sunuyoruz. Vücudunuzun bağışıklığını kuvvetlendirecek ve genel yorgunluğunu daha canlı bir performansa bırakacak olan takviye ürünlerimiz ile de Gıda Bakanlığı’ndan onayını alarak satışımızı gerçekleştiriyoruz. Ersağ üyelik formunu doldurarak sitemizden alışveriş yapmaya başlayabilirsiniz. Sepetinize eklediğiniz her bir ürün sonunda “siparişi tamamla” kısmı ile satın alınma aşamasına geçer. Burada kişisel bilgilerinizi ve adresinizi ekledikten sonra ürünlerinizi kargoya teslim etmiş olursunuz.

Kısa sürede sizlere ulaştırılacak olan ürünlerin kargo takibi de yine sitemiz üzerindeki alandan takip edebilirsiniz Yapılacak olan alışverişlerde çoklu ödeme seçeneği bulunduruyoruz. Kredi kartı ile rahatlıkla 4 farklı banka üzerinden ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Cep telefonu numaralarınız ile yapılacak olan üyelik kaydı sizlere daha rahat bir şekilde ulaşmamızı sağlayacaktır.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir