Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. EMPORIO ARMANI GÖZLÜK KOLEKSİYONU SONBAHAR/KIŞ 2020/2021 İLE ÖZGÜR VE SPOR TARZI YAKALAYIN

EMPORIO ARMANI GÖZLÜK KOLEKSİYONU SONBAHAR/KIŞ 2020/2021 İLE ÖZGÜR VE SPOR TARZI YAKALAYIN

Haberler Z Haberler Z -
0

KADIN KOLEKSİYONU

 

EA 2112 – Podyumda sergilenen, gerçek bir Emporio Armani klasiği olan bu yuvarlak güneş gözlüğü benzersiz modern cazibeye sahip görünümü tanımlıyor. Bu model bu sezon eksantrik, kavisli metal çerçeve ile öne çıkandüzlenslerle yeniden yorumlanıyor. Tonsürton aynalı lensler ile mavi veya yeşil seçenekleriyle satışa sunuluyor. Modelin sapında kabartmalı Emporio Armani logosu yer alıyor.

 

 

EA 2095 – Kelebek biçimli metal güneş gözlüğü. Büyük degrade lenslerle bir araya gelen ince bir çerçevesi ve kabartmalı Emporio Armani logosunun yer aldığı opale benzer martı kanadı sapları var. Modelin sofistike feminenliği parlak, trend renkleriyle daha da öne çıkıyor. Kahverengi degrade lenslerle bir araya gelen açık mavi gölgeli gümüş rengi ve şeftali pembesi degrade lenslerle bir araya gelen bronz gölgeli soluk altın.

 

ERKEK KOLEKSİYONU

EA 2111 – Podyumda sergilenen bu dikdörtgen modelin güçlü bir kişiliğe sahip bu model mat metal çerçeve, geometrik kenarlar ve EA logosunun yer aldığı orijinal kademeli tasarıma sahip saplar ile öne çıkıyor. Modelin ayrıca, gri lenslerin üzerine yerleştirilebilen veya kaş çizgisinin üzerine kaldırılabilen kırmızı klipsli mini lensleri var. Egzantrik ve zarif bu model siyah ve gümüş rengi seçenekleriyle satışa sunuluyor.

 

 

EA 4158 – Bu güneş gözlüğü, geri dönüştürülmüş, yenilenmiş veya organik malzemelerden hazırlanan bir koleksiyon olan ve FW20-21 defilelerinde sunulan Emporio Armani R-EA projesinin bir parçası. Bu modelin sokak tarzı bir tasarımı var ve koyu kahverengi lensli mat siyah seçeneğiyle satışa sunuluyor. Sınırlı sayıda üretilen gözlüğün sapında resmi R-EA logosu yer alıyor ve yine sürdürülebilir malzemelerden yapılmış özel ambalajında temin ediliyor.

EA 4152 – Büyük, sokak tarzı bir tasarıma sahip bu yuvarlak model ile Emporio Armani, her türlü parlaklığa uygun optik bir model sunuyor. Bu, görünmez mikro mıknatıslarla çerçevenin üzerine mükemmel bir şekilde oturan klipsi güneş gözlüğü ile sağlanıyor.

Modelin renkli parçalar ve Emporio Armani kartalı ile tamamlanan hafif sapları bulunuyor. İki mat renk seçeneğiyle satışa sunuluyor: siyah ve yeşil veya koyu mavi ve kırmızı.

 

 

EA 4149 – Zarif ancak günlük bir görünüm için çok yönlü bir aksesuar olan bu naylon güneş gözlüğünün temel özelliği tasarımının hafif ve en yeni trendlerle uyumlu olması. Çarpıcı bir köprü ile birleşen ince kenarları ve Emporio Armani logosunun yer aldığı metal sapları olan bu büyük, karemsi model, teknik bir unsur olan çerçeveye entegre vidasız menteşe ile değer kazanıyor.

EA 2105 – Emporio Armani koleksiyonlarında yinelenen bir unsur olan ve yıllardır çeşitli aksesuarlarda kullanılan kot, şimdi gözlük koleksiyonlarında da kendini gösteriyor. İkili köprülü yeni aviator güneş gözlüğü mat metalden yapılıyor ve sapları gerçek kot parçaları ile tamamlanıyor. Mavi lensli mavi veya bordo saplı ve mor degrade lensli siyah seçenekleriyle satışa sunuluyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir