Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Diş Muayenehanesi Konya

Diş Muayenehanesi Konya

Haberler Z Haberler Z -
0

Ağız ve diş sağlığınız genel sağlık durumunuz için oldukça önemlidir. Hem sağlık açısından hem de estetik açıdan önemli bir konumda yer alan dişlerinizin bakımlı ve sağlıklı olması sizlerin elindedir.

Çocukluk dönemlerinde başlayan ve çoğu kez kalıtsal ve yapısal olabilen tüm diş hastalıklarının çok etkin tedavi süreçleri bulunuyor. Teknoloji alanında yaşanan gelişimler diş hekimliği alanında da çok faydalı bir şekilde kullanılıyor ve her tür diş sağlığı sorunu kısa süreli tedaviler sonucunda çözüme kavuşabiliyor. Bunun için hem donanımlı ve son teknoloji ile çalışan bir klinik ortamına, hem de her biri alanında uzman olan diş hekimlerine ihtiyaç oluyor.

Diş muayenehanesi Konya alanında hizmet veren Dentova Akademi bünyesinde tüm diş tedavi ve bakım uygulamalarını yaptırabilirsiniz. Hijyenik ve donanımlı bir klinik ortamı sunan Dentova bünyesinde uzman diş hekimleri görev alıyor.

Dentova Akademi Diş Tedavileri

Dentova Akademi bünyesinde her tür ağız ve diş sağlığı tedavisi yapılıyor. Diş hekimlerinin yapabileceği tedavilerle birlikte özel uzmanlık gerektiren alanlarda da uzman hekimler sizlere hizmet veriyor.

Dentova Akademi bünyesinde yetişkin ve çocuk diş tedavileri yapılıyor. Çene cerrahisi ve ortodontik tedaviler alanında çok başarılı çalışmalara imza atılıyor. Yine diş dolgusu, diş eti tedavisi, kanal tedavisi, protez diş, diş implantı gibi en sık karşınıza çıkan tedavi yöntemleri uygulanıyor.

Diş tedavi uygulamalarıyla birlikte diş estetiğine yönelik çok kapsamlı ve faydalı çalışmalar yapılıyor. Artık birçok insanın büyük önem verdiği diş estetiği alanında oldukça önemli gelişmeler yaşanıyor. Farklı birçok tedavi yöntemi ile daha beyaz ve daha estetik bir diş yapısına sahi olabilirsiniz.

Dentova diş muayenehanesi Konya olarak sunulan diş estetiği çalışmaları içerisinde diş beyazlatma, diş kaplama, zirkonyum diş, diş kırıkları, porselen dolgu, diş kristali ve diş dövmesi uygulamaları yapılıyor.

Dentova Akademi iletişim

Her tür ağız ve diş sağlığı sorunlarınız için Dentova Akademi sayfasına giriş yapabilirsiniz. Ne tür bir tedavi ya da bakım uygulamasına ihtiyacınız varsa, ön muayene randevunuzu oluşturabilirsiniz. Ve ilk muayenenin ardından gerekli tedavi sürecine başlayabilirsiniz.

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir