Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Dilan Polat Güzellik Merkezleri, “Yurtdışında da İvme Kazanmaya Devam Ediyor”

Dilan Polat Güzellik Merkezleri, “Yurtdışında da İvme Kazanmaya Devam Ediyor”

Haberler Z Haberler Z -
0

Uzun yıllardır güzellik sektöründe emin adımlarla ilerleyen Dilan Polat güzellik merkezleri, yurt dışı pazarında giderek büyüyor. Ulke capinda 40 ın üstünde subesi bulunan Dilan Polat, franchise konusunda büyük girişimlerle ilerliyor. Özellikle 2021’de Avrupa ve çevresinde anlaşmış olduğu bayii şubeleriyle, büyük bir pazara sahip olmayı hedefliyor.

Dilan Polat güzellik merkezleri ve DİPOMED Medikal yönetim kurulu başkanı Dilan Polat, “500’ün üzerinde çalışana sahip şirketlerden biriyiz. Türk kadınlarının güzelliğine düşkünlüğünü bilmeyen yoktur. Özellikle zayıflama ve selülitkonusunda yapısal olarak en çok uygulama yaptıran ülkelerin başında Türkiye gelmektedir. Bizlerde Dipomed markası altında bulunan ve uzun yıllardır ürünlerinden, makinelerinden güzel sonuçlar aldığımız işlemlerimiz,  çok büyük bir ilgi gördü. Kullanıcıların yorumları ve deneyimleri ile yurt dışı pazarından büyük bir bayilik talebi oluşmuştu, son zamanlarda bu konuya önem vererek kısa bir sürede Yurtdışına  şube veren bir kuruluş haline geldik. Ve bununla’da kalmayıp bir çok yeni ülkedeki girişimcilerimizle de konuşmaya devam ediyoruz. Markamız için 2021 yılında 5 milyon dolar ihracat yapmayı hedefliyoruz.” dedi.

Türkiye’de yapmış oldukları uygulamalarla yurt dışı pazarında da adını duyuran ve büyük yatırımlarda bulunan Dilan Polat, “Türkiye’de güzellik ve bakım ürünleri sektöründe ilk 5’te yer alıyoruz. Başarı kolay elde edilmiyor. Büyük çalışmalar ve azimle ilerledik, ilerlemeye de devam ediyoruz. Yurt dışında yer alan güzellik ve bakım markaları arasında şu an ilk 10’un arasında girdik. Hedefimiz ilk 3’te yer almak.  Bunun için bizlerle iş birliğinde bulunan danışanlarımızın memnuniyetiçok önemli. Burada yapılan işlemlerimizin memnuniyeti katlanarak artmakta. Bunun için gerek ürünlerimiz gerek uygulamalarımızın güvenilirliği ve kalitesine büyük önem göstermekteyiz. ”diye ifade etti.

Ayrıca sözlerine şöyle devam etti Polat; “Pandemi sürecinde herkes evlerinde olduğu için kilo alımlarında büyük bir artışoldu. Türkiye başta olmak üzere yurt dışında da güzellik ve bakım sektörlerine yöneliş oldukça arttı.  Sadece kadınlarda değil, erkeklerinde bakımlara büyük ilgisi olduğu bir kez dahaanlaşılmış oldu. Sağlıklı bir görünüm için çeşitli ürünlerle sıkılaşma, selülit ve çatlak tedavileri, cilt bakımlarına ilgi oldukça revaçta. Bunun için çeşitli merkezlere yönelim, son dönemde oldukça yükselme trendleri arasında girdi. Yurt dışında yaşayanların Türkiye’de bulunan uygulamalara ve markalara büyük bir ilgisi var. Belki sıla hasreti diyebiliriz ama orada ki firmaların hem fiyatlarının yüksek olması hemde el marifetliliğinin bizler kadar yüksek olmamasından kaynaklı diyebiliriz. Resmen sağlık ve güzellik sektöründe ihraç eden bir toplum haline geldik. Dünya’nın birçokülkesinden sadece cilt bakımı veya selülit bakımı için gelen danışanlarımız var. Belirli bir süre sonra, bu kişiler beğendiği markalarakolayulaşabilmek için, o markayıkendiülkelerindeistemektedirler. Bizlerde bu konuda gelen talepleri elimizden geldiğince değerlendirmeye çalışıyoruz.”

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir