Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Britney Spears’tan ailesine sert tepki: “Ben boğulurken elinizi uzattınız mı?”

Britney Spears’tan ailesine sert tepki: “Ben boğulurken elinizi uzattınız mı?”

Haberler Z Haberler Z -
0

Ünlü şarkıcı Britney Spears’ın finansal ve kişisel hayatının kontrolü, 2007 yılında geçirdiği psikolojik rahatsızlığın ardından tamamen babası Jamie Spears’ın kontrolüne geçmişti.

Bu kapsamda babası Jamie Spears’ın tüm turneleri, buradan elde ettiği kazançları, evlenip evlenmemesi ve hatta sosyal medyadaki paylaşımlarını bile babasının kontrol ettiği belirtiliyordu.

Bu durumun şarkıcının ruh sağlığını daha kötü hale getirdiğini ve zor durumda olduğunu belirten şarkıcının hayranları “Free Britney” kampanyası başlatılmış ve Spears’ın kendi hayatını kontrol edebilmesini talep etmişti.

Britney Spears, yıllar sonra ilk kez mahkemede konuşmuş ve babasının kontrolünün istismara döndüğünü ve sadece normal bir hayat istediğini söylemişti.

Spears uzaktan bağlantı ile katıldığı davada, babasının kendisine rahim ağzı araç takmasını isteyerek erkek arkadaşıyla evlenmesini veya bebek sahibi olmasını engellemek istediğini, onu psikiyatrik ilaçlara zorlamak ve sürekli olarak “sarhoş” hissetmesine neden olmakla suçlamıştı.

Spears, “Kademeli olarak ilerlemek istiyorum. Evlenip bir bebek sahibi olabilmek istiyorum. Ancak şu anki vasiliğe göre evlenemeyeceğim ya da bebek sahibi olamayacağım söylendi. Yeni bir bebek sahibi olabilmek için spirali çıkarmak istedim, ancak bu sözde ekip doktora gitmeme izin vermiyor çünkü daha fazla doğurmamı istemiyorlar. Yani temel olarak bu sistem bana yarardan çok zarar veriyor. Bir hayatım olmasını hak ediyorum. Hayatım boyunca çalıştım. Sadece hayatımı geri istiyorum 13 yıl oldu ve bu yetti artık. Tek istediğim, bunun sona ermesi için paramın kontrolüne sahip olmak. Dürüst olmak gerekirse aileme dava açmak istiyorum. Bunu bu kadar uzun süre içimde tutmamı sağlayarak bana neden bunu yaptıklarını duymak istiyorum. Bunlar kalbim için iyi değil. Çok sinirlendim ve her gün ağlıyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Spears’ın vasiliğini babasından geri alma çabalarına ilişkin karar geçtiğimiz aylarda açıklanmış ve Los Angeles mahkemesi Birtney Spears’ın talebini reddettiğini duyurmuştu.

Spears’ın avukatı Samuel Ingham mahkemenin baba Jamie Spears’ın, milyonlarca dolarlık varlığı kontrol etmesine devam etmesi kararı aldığını açıklamıştı.

Karar üzerine Spears’ın küçük kardeşi Jamie Lynn Spears, Instagram’da yayınladığı videoda ablası kız kardeşi mahkemede ifade verdiği için artık halka açık bir şekilde yorum yapabileceğini hissettiğini söylemişti ve ablasına destek vermişti.

Jamie Lynn, “Sesini kullandığı için onunla gurur duyuyorum. Sadece onun mutluluğuyla ilgileniyorum ve her iki şekilde de kazanacak ya da kaybedecek bir şeyim yok” demişti.

Kısa süre sonra anne Lynn Spears da kızının özgürlüğüne kavuşmasını dileyen paylaşımlarda bulundu.

Ancak hem anne hem kardeş Spears, yıllar sonra destek mesajında bulununca Britney Spears fanlarının tepkisiyle karşılaştı.

O tepkilerden biri de dün Britney Spears’ın kendisinden geldi.

Spears, Instagram paylaşımında “Sizin için hiçbir şey yapmayan en yakınınızdaki insanların, durumunuz hakkında şimdi bir şeyler konuşmasından daha kötü bir şey olamaz… Bundan daha kötü bir şey yok! Zamanında beni kaldırmak için bir el bile uzattın mı? Şimdi mi önem veriyorsunuz? Ben boğulurken elinizi uzattınız mı? HAYIR… Eğer bunu okuyorsan ve kim olduğunu biliyorsun. Sadece kendini kamuya açık bir şekilde kurtarmak için durumum hakkında bir şey söyleme cesaretine sahipsin. Bu komik bile değil” dedi.

Bir sonraki paylaşımında ise Spears, babasının vasiliği sona erene kadar bir daha sahne almak istemediğini açıkladı.

Spears “Dans videolarımı eleştirmeyi seçenler için… Bakın, ne giydiğime, ne söylediğime, ne düşündüğüme ya da ne düşündüğüme kadar her şeyime müdahale eden babamın kontrolü boyunca herhangi bir yerde sahne almayacağım. Bunu son 13 yıldır yapıyorum. Bazı insanların elimi bile sıkamadığı Vegas’ta sahneye çıkmak yerine, oturma odamdan bu videoları paylaşmayı tercih ederim. Ağır bir makyaj yapıp tekrar sahneye çıkmayı denemeyeceğim, kardeşimin bir ödül törenine gelip benim şarkılarımı remikslerde sergilemesinden hoşlanmıyorum. Sözde vasilik sistemi beni derinden yaraladı. Bu vasilik benim hayallerimi öldürdü. Bu yüzden sahip olduğum tek şey umut ve umut bu dünyada öldürmesi çok zor olan tek şey. Belgesellerin geçmişteki o küçük düşürücü anlarımı gündeme getirme şeklini beğenmedim. Bunların hepsini çoktan aştım ve uzun zamandır böyleyim. Gördüklerini beğenmediysen beni takip etmeyi bırak” dedi.

Bu gelişmeler üzerine anne Spears ve kardeş Jamie Spears sessiz kalmayı tercih etti.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir