Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Bill Gates’ten itiraf: “Çok büyük bir hata yaptım”

Bill Gates’ten itiraf: “Çok büyük bir hata yaptım”

Haberler Z Haberler Z -
0

CNN’den Anderson Cooper’a konuşan Bill Gates, Epstein ile ilişkileri ve eşi ile boşanma sürecine dair açıklamalarda bulundu.

Gates, geçtiğimiz günlerde eşiyle boşanma sürecinin resmi olarak sona ermesine ilişkin soruyu yanıtladı.

Gates bu süreçlerin zorlu olduğunu vurgulayarak şu an yaşadıklarına ilişkin “Bu bir derinlemesine düşünme dönemi ama bir noktada hayatımda ilerlemem gerekiyor.” dedi.

Çift son yıllarda zamanının çoğunu Bill & Melinda Gates Vakfı aracılığıyla küresel sağlık sorunlarına odaklanmıştı. Boşanma sonrası vakıf çiftin birlikte çalışıp çalışmayacağını görmek amacıyla 2 yıllık bir deneme sürecine girildiği açıklandı. Aksi durumda, Melinda Gates’e ödeme yapılacak ve eşbaşkanlıktan istifa edecek.

Bu gelişme hakkında açıklama yapan Bill Gates, CNN’e, Melinda French Gates’in kalmasını umduğunu söyleyerek “Bu kesinlikle vakıf için en iyi şey olur. Melinda, vakfın daha iyi olmasına yardımcı olan inanılmaz güçlere sahip” dedi.

Gates, röportajda eski eşinin, insan kaçakçılığı ve seks ticareti ile yargılanan ve ardından hücresine intihar eden milyarder Jeffrey Epstein ile olan bağları nedeniyle kendisinden boşandığı iddialarına da yanıt verdi.

Gates, “Onunla, küresel sorunlara ilişkin vakıflara bağış yapması için birkaç kez akşam yemeği yedim. Ancak bunun gerçekleşmeyeceğini gördüğümde bağlarımı kopardım” dedi.

Gates sözlerine “Onunla zaman geçirmek ve ona itibar kazandırmak çok büyük bir hataydı” diyerek devam etti.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir