Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Beylikdüzü 20’lik Diş Tedavisi 

Beylikdüzü 20’lik Diş Tedavisi 

Haberler Z Haberler Z -
0

Beylikdüzü implant ve 20 yaş diş tedavisi klinikte uzman hekimler tarafından uygulanır. 20 yaş dişleri genel olarak 18 ve 30 yaş arasında çıkması gereken dişlerdir. Her ne kadar 20 yaş dişi diye adlandırılırsa da bu dişler 11 ve 13 yaşlarında da çıkabiliyor. Böyle bir durumda en büyük sorun dişin sürebilmesi için yeterli olan mesafenin ağızda olmamasıdır.  Eğer ki azı dişlerinden sonra ağızdan yeterli mesafe yoksa ve 20 yaş dişi çıkmaya çalışıyorsa büyük bir sorun ortaya çıkar.

Alt ya da üst çenede bulunan 20 yaş dişlerinin çekilebilmesi için mutlaka kliniğe müracaat etmeniz gerekir. Deneyimli hekimlere muayene olmalısınız. Bütün 20 yaş dişlerinin çekilmesine gerek yoktur. Hekimler dişin çekilmesine ya da çekilmemesine muayene sonrasında karar verirler. Ayrıca sürekli olarak iltihaplanan ve çürümüş 20 yaş dişlerinin çekilmesi halinde çenede kist ve tümör oluşturacağı göz ardı edilmemelidir. As Marmara Dent kliniğinde 20 yaş dişi ve diğer diş tedavileriniz için profesyonel hizmet alabilirsiniz.

Beylikdüzü İmplant Hangi Diş Problemlerinde Kullanılır?

Beylikdüzü implantülkemizde tedavisi ihmal edilen diş problemleri arasında yer alır. Genel olarak diş fırçalama alışkanlığının olmaması ve diş ile ilgili olan tedavilerin göz ardı edilmesi nedeni ile diş problemleri ilerleyebilir. Pek çok insan diş ağrısı oluşmadan ya da başka sorunlar yaşamadan diş hekimine başvurmaz. Bu şekilde ihmal edilen ve önemsenmeyen dişler sonuçta kaybedilir. Ağız içerisinde kaybedilmiş olan dişler için ideal ve uzun ömürlü olanı implant tedavisidir. İmplant tedavisi çeşitli nedenlerden dolayı kırılmış ve kurtarılamayacak kadar çürümüş olan dişlerin yerine diş eklenmesi ile uygulanır.

Beylikdüzü Ortodonti Tedavisinde Kaliteli Hizmet

Beylikdüzü implant ortodonti, pedodonti tedavisi ve her türlü ağız ve diş sağlığı problemleri uzman hekimler tarafından çözüme ulaştırılır. Klinik ağız ve diş sağlığı konusunda son derece uzman olan kadro ile hizmet verir. Kurum ortodonti alanında da en kaliteli uygulamaları hastalarına sunuyor.

Ortodonti sadece diş ile ilgili değil yüz bölgesindeki ve çene bölgesindeki tüm bozuklukları kapsayan bir tedavidir. Ortodonti tedavisi insanların çene ve yüz yapısında meydana gelen tüm görünüm sorunlarını kapsayan diş hekimliği dalıdır. Ortodonti tedavisinde hastaların ağız ve çene bölgesinde oluşan sorunlar giderilir. Dişlerde oluşan çarpıklıklar diş teli tedavisi ile uzun ya da kısa dönemde sonuca ulaşır.  Diş kliniğinde kaliteli ve modern uygulamalar ile ortodonti tedavisi gerçekleştirilir.

İmplant Tedavisi Kimlere ve Nasıl Uygulanır?

İmplant tedavisi öncesinde hastanın çene yapısının tedaviye uygun olup olmadığı kontrol edilir. İmplant işleminin yapılabilmesi için önce çene kemiğine gerekli olan implant alanı açılır.  İmplant yerleştirme işlemi, çene kemiğine uygun bir şekilde vidalama şeklinde gerçekleştirilir. İmplant tedavisi diş eksilmesi yani diş kayıplarının oluştuğu alanlar için yapılan bir tedavidir. İmplant, yapay diş kökü olarak tanımlanır. As Marmara Dent sitesini inceleyerek implant ve diğer tedaviler için güvenilir bir şekilde hizmet alabilirsiniz.

Kaynak: https://asmarmaradent.com/tr/implant-uygulamalari/

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir