Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Astroloji Yolculuğu Akademisi

Astroloji Yolculuğu Akademisi

Haberler Z Haberler Z -
0

Astroloji, gökyüzünde bulunan, yıldız takımları, güneş ve ayın hareketlerini inceleyen, insanların karakterlerini, dünyada yaşanan olayları ve insanlar üzerindeki etkileri inceleyen bir yorum sistemidir. Astrolojinin konuları arasına, her türlü canlı, ülke ve kişi girebilir. Astroloji yorumlamak ciddi bir iştir. Astroloji yorumu ve burç analizi yapabilmek için, astroloji eğitimi almak gerekir.

Bilim dallarından ayrı bir konumdadır ama astroloji içerisinde matematik, geometrik hesaplama, felsefe ve psikoloji gibi pek çok bilim dalından yararlanılır. Aslında teknik bir sistemdir ve yorumlanması ciddi bir emek ister.

Astrolojik eğitim verilirken, his ya da sezgi gibi konular söz konusu değildir. Yani astrolojinin, falla bir ilgisi bulunmaz. Tamamen teknik bilgi ve hesaplama üzerine bir yorum yapılır. Bir çalışma sonucu elde edilen bilgiler astrolojinin içe doğan hislerden yorumlanmadığını destekler. Ve karma tabanlı astroloji eğitimini, Tasavvuf ile birleştiren eğitim tarzı ile haritalarda var olan tekrarlayan sorunlara veya blokajlara telafiler ve çözümlerle bakmayı hedefleyen ve pratik ağırlıklı eğitim veren Astroloji eğitimi konusunda alanında bir numara olan Astroloji Yolculuğu Akademisi sitesinden ve sosyal medya hesaplarından detaylı bilgi alabilirsiniz.

Astroloji Eğitimi Neler Kazandırabilir?

Günümüzde giderek kıymetinin anlaşılması üzerine ve Astroloji yolculuğu Akademisi olarak Pandemi dahil olmak üzere pek çok yaşadığımız gündemi yıl öncesinden bilmemizle birlikte, astroloji çok dikkat çeken ve insanların merak ettiği bir dal haline gelmiştir. Astroloji yorumlayan pek çok astrolog olmasına rağmen yılların birikimiyle Ankara da yer yapmış olan akademimiz den mezun olan öğrencilerimiz; Astroloji eğitimi mezuniyeti sonrası, kendi ve ailesine ait Allah’ın lütfu yol haritasını çözmeye başlar. Ya da çevresindeki insanları tanımasına olanak tanır. Hem kültürel olarak hem de hayata daha geniş kapsamlı bir açıdan bakmayı sağlayan bu eğitim sayesinde, aslında kişisel bir gelişim sağlanmış olur. Ve aynı zamanda kişi potansiyellerine göre hareket edeceği için, kendini bilir, kadı ki kendini bilen Rabbini bilir.

Doğum haritası, kişilerin doğum anı baz alınarak, burçlar takımında nasıl bir yere sahip olduğunu ve kısıtlarımızı, engellerimizi gösterir. İnsanların çeşitli özelliklerini belirleyen doğum haritası, katillerin ve transseksüellerin haritaları birbirine benzer, haritayı bilmek çok önemlidir ve herkesin doğum haritası detaylarını bilmesi gerekir. Astroloji eğitimi alabilmek ya da danışmanlık hizmeti için, Astroloji Yolculuğu Akademisi sitesinden ve sosyal medya hesaplarından detaylı bilgi alabilirsiniz.

Astroloji Yolculuğu Akademisi
Tüm düşleriniz gerçek olsun…
Web Sitesi: https://astrolojiyolculugu.com
Facebook: https://astrolojiyolculugu.com/facebook
Instagram: https://astrolojiyolculugu.com/instagram
Youtube: https://astrolojiyolculugu.com/youtube
Uygulama: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.astrolojiyolculugu.yorumyol

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir